‘Spring ready’ interijeri u vedrim tonovima najavljuju dolazak proljeća

‘Spring ready’ interijeri u vedrim tonovima najavljuju dolazak proljeća

Baš kao što im i samo ime kaže, spring ready interijeri na Instagramu već su procvali u najljepšim proljetnim bojama. Početkom godine, najavljeni su najveći trendovi za uređenje doma, a jedan od njih bio je paleta jarkih i vedrih tonova. Prve zrake toplog sunca već su obasjale naše domove što je mnoge potaknulo da se posvete uređenju doma i dočekaju proljeće u novom ruhu.

Spring ready interijeri osvanuli su u bojama od kojih su se kao najpoželjnije istaknule sve nijanse žute, a slijede ih koraljna, plava i zelena. Neki od njih poigrali su se miksanjem svih navedenih, dok su drugi odlučili ubaciti tek poneki ‘statement’ komad u boji kao centralni element prostorije.

Inspiracija: spring ready interijeri

Ako i sami razmišljate o načinima na koje možete osvježiti dom onda su boje provjereno najbolji izbor kojim ćete to brzo postići. Na društvenim mrežama svakodnevno smo viđali trendi interijere s tamnim namještajem kao i onaj u monokromatskim varijantama, no polako i sigurno zamijenit će ih interijeri u bojama.

Od službenog početka proljeća dijeli nas nešto manje od mjesec dana stoga je idealno vrijeme za preuređenje doma kako bi spremno dočekali topliju sezonu. Možda će baš bojanje jednog zida, tapeciranje stare sofe i fotelje ili par dekorativnih jastučnica i okvira unijeti željenu promjenu u vaš budući spring ready interijer.

Boje koje će obilježiti proljeće 2019.

Prostorije koje se nalaze na sjevernoj strani i nemaju dovoljnu količinu dnevnog svjetla ipak bi bilo bolje osvježiti nekim svjetlijim tonovima. Instagram favorit definitivno je žuta boja, točnije nijansa ‘senfa’. Izaberite svog spring ready favorita i poigrajte se ubacivanjem boje u svoj dom.

Dizajneri su najavili nekoliko boja koje ćemo najčešće viđati u nekim od najljepših domova. Izaberite onu koja najbolje opisuje vaš karakter kako bi se u životnom prostoru zaista osjećali ‘kao kod kuće’. Umirujući tonovi zelene dolaze u cijelom rasponu nijansi od one smaragdne pa sve do boje mente ili pistacija. No, čak niti oni ne mogu proći bez žutih akcenata koji daju savršen eklektičan miks i podižu interijer na novu razinu.

 

Foto: Instagram

 

 

 

Učitati još
Zatvori