U srcu Šibenika otvoren je novi prekrasni hotel

U srcu Šibenika otvoren je
novi prekrasni hotel

Iako su bili najavljeni još za prošlu godinu, pandemijska situacija zaustavila je mnoge projekte i investicije koje su već tradicionalno svakog ljeta nicale na hrvatskoj obali. Nakon nekoliko rekordnih godina kada smo se divili prekrasnoj arhitekturi i divnim interijerima brojnih novih hotela na Jadranu, priča je nakratko stala, no čini se da se opet pokreće.

U Šibeniku je ovog tjedna otvoren novi prekrasni hotel koji će još više obogatiti ponudu ovog grada. Uz sve festivale i koncerte koji su u planu (ili su već održani!), čini se da će Šibenik ovog ljeta biti the place to be.

Hotel Armerun u jezgri Šibenika

Hotel Armerun nalazi se u samom srcu grada Šibenika, samo 50 metara udaljen od katedrale Sv. Jakova, a tako uklopljen u gradsku jezgru nudi vizure gradskih krovova iz soba na katu ili čak i mora ako ste okrenuti na drugu stranu. Ovaj heritage hotel broji četiri zvjezdice i 17 soba, od kojih je 14 u samom objektu, dok su 3 smještajne jedinice u zasebnom objektu koji se može iznajmiti i kao vila. Sobe su svrstane u četiri kategorije, od standard do de luxe.

S obzirom na povijesnu inspiraciju lokacije, sobe su uređene u modernom retro stilu s komadima koji podsjećaju na neka minula vremena, no sa svojim su se moderniziranim stilom savršeno uklopili u interijer. Boje su tople i prigušene, a gdje god se moglo istaknulo se prirodnu teksturu kamena koji je za priliku izgradnje hotela restauriran u svoje prvotno stanje.

U prizemlju hotela Armerun nalazi se restoran Buta u kojem, uz goste hotela, mogu uživati i vanjski gosti. On se nalazi odmah pored već otvorenog restorana Bronzin koji je dio istog projekta. Ovim arhitektonskim osvježenjem Šibenik je dobio još jednog aduta za sve turiste kojima se nadamo u novoj ljetnoj sezoni.

Hotel rezervirajte putem službene stranice ili Booking.com.

Foto: Hotel Armerun

Učitati još
Zatvori