Saša Šekoranja dočarao nam je kako izgleda Božić u Istri

Saša Šekoranja dočarao nam je kako
izgleda Božić u Istri

Postoje ti neki kreativni svijetovi koji nas svaki put iznova uspiju uvući u svoju čaroliju, a jedan od njih na našim prostorima svakako je onaj Saše Šekoranje.

Projekt za projektom, ovaj stručnjak za lijepo osvaja svojim kreativnim vizijama i realizacijom istih, pa iznimka nije bio ni Božić 2020.

Saša Šekoranja svakog Božića stvara najljepše priče

U prvoj polovici studenog, Saša je predstavio svoj uvijek rado iščekivani božićni izlog i dao nam malo blagdanske magije i melema za oči čak i u ovim krajnje neobičnim vremenima.

Ove godine puno sam se premišljao oko izloga… da li da ga radim ili ne. Na kraju sam ipak prelomio da barem ja s tih par metara izloga napravim nešto veselo, ludo, neko blještavilo…. ako ništa drugo, neka klinci gledaju i maštaju, kao što sam i ja. Nije to bila jako jednostavna odluka jer se užasavam Covida, a ja ništa ne mogu raditi sam nego s cijelim timom ljudi, izjavio je tada.

Nakon svog izloga, nastavio je sve do Božića uređivati i brojne druge zagrebačke izloge koji u vizualnom smislu nose njegov prepoznatljiv potpis, a Božić naš poznati umjetnik provodi u Istri u krugu obitelji, gdje također daje oduška svojoj maštovitosti i talentu. Jedan pogled na Šekoranjin blagdanski stol to nam i dokazuje, a pogledati ga možete u videu koji vam donosimo u nastavku.

Foto i video: Instagram

Učitati još
Zatvori