Ako razmišljate o tapetama za dom, ovaj švedski brend ima najljepše uzorke

Ako razmišljate o tapetama za dom, ovaj
švedski brend ima najljepše uzorke

Proljeće je stiglo i ne postoji bolje godišnje doba za make over doma. Ako razmišljate o promjeni, a budžet vam je ograničen zidne tapete sjajno su rješenje koje će prostoriji dati novo ruho u trenu. Na Instagramu smo, kao i obično, pronašli inspiraciju za ono što tražimo. Švedski brend Sandberg Wallpaper krije sve što možete zamisliti od uzoraka, boja i materijala. Zidni mural, šarmantne prugice, geometrijski oblici, romantično cvijeće ili pak jednobojne?

Posebno je zanimljivo da su tapete razvrstali i po stilovima pod nazivima Turn of century, 1920s, Classic.. Jedno je sigurno, a to je da će ljubitelji modernog uređenja kao i bezvremenski klasičari pronaći onu idealnu za svoj dom.

Najljepše interijere krase raskošne tapete

Zidne tapete nisu novitet kada govorimo o uređenju doma u današnje vrijeme. Dobro je poznato da se njima može gotovo potpuno promijeniti dojam prostorije, ovisno o tome kakav utisak želite postići. Koriste se još od davnina, a njima su uređivali zidove kraljevskih palača i najluksuznijih vila. Ako želite promjenu i dosadile su vam boje za zid, izaberite šarmantni uzorak i ukrasite jedan ili više zidova te osvježite svoj dom za proljetnu sezonu. Ideje za svoje kolekcije kao i paletu boja crpe iz prirodnih ljepota Švedskog krajolika, ali i bogatog povijesno-kulturnog nasljeđa.

Uljepšajte dom najljepšim uzorcima

Švedski brend Sandberg svoju proizvodnju temelji na načelima održivosti i brige o okolišu. U njihovom studiju nastaju prava mala umjetnička djela. Fokusiraju se na kvalitetu, a ne kvantitetu pa se mogu pohvaliti unikatnim lokalnim proizvodom. Tapete nije teško postaviti, ako imate bar malo prakse pa će oni malo hrabriji s prvim proljetnim zrakama sunca sami ‘zasukati’ rukave i krenuti u make over zidova. No, s obzirom na to da svaki zid nije ravan niti pod pravim kutem pomoć profesionalnih, spretnih ruku, za početnike nije loša ideja.

 

Foto: Sandberg Wallpaper

Učitati još
Zatvori