San Servolo je svoju craft pivovaru u Bujama pretvorio u pravi mali resort

San Servolo je svoju craft pivovaru u Bujama
pretvorio u pravi mali resort

San Servolo Resort & Beer Spa

San Servolo je ime koje najbolje prepoznajete po finim craft pivama koje već gotovo 10 godina imamo priliku uživati. Ubrzo se ideja pivovare proširila u nešto više, dodavanjem raznolikog sadržaja restoranskog i hotelskog tipa, nešto što je započelo kao mala craft-pivovara danas je luksuzni resort s novosagrađenim wellness-kampom, gdje mir i tišinu čuvaju krošnje stabala kojima je okružen cijeli resort.

Ušuškan među slikovite istarske brežuljke prekrivene vinogradima i maslinicima San Servolo Resort nudi vam priliku provesti nezaboravne trenutke u netaknutoj prirodi i skrivenoj ljepoti okolnih mjesta koja imaju bogatu povijest i kulturu vrhunske gastronomije.

Tri tipa smještaja: Villa San Servolo, Villa Romantica i wellness camping

Villa San Servolo sagrađena je u modernom i suvremenom stilu, a sastoji se od 14 soba podijeljenih u Deluxe i Superior koje zadovoljavaju ukus svakoga gosta. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem, terasu/balkon i sve drugo što nudi hotel s 4 zvjezdice

Villa Romantica je kuća za goste s pet soba smještena u blizini Ville San Servolo. Sobe su uređene u romantičnom i klasičnom stilu, idealne za parove koji traže udobnost i diskreciju. Sve sobe imaju kupaonicu s tušem, besplatne kozmetičke dodatke i sušilo za kosu.

Novoizgrađeni wellness camping s 5 zvjezdica smješten je na zelenom brežuljku sjeverozapadne Istre te uronjen u tišinu prirode pruža mogućnost uživanja u nezaboravnim trenucima. Priuštite si odmor u izravom kontaktu s prirodom te rezervirajte parcelu Family, Premium ili Luxury. Možete se također odlučiti i za mobilnu kućicu koja ispunjava i najzahtjevnije želje gosta.

Sadržaj posvećen pivu i opuštanju

Potpuno opustite tijelo i um u prvim pivskim toplicama u Hrvatskoj – prvi korak ka tome svakako je pivska kupka. Wellness dio resorta je opremljen i finskom i tuskom saunom, prostorom za masažu te ledenim slapom. Za sve goste kampa je korištenje sauna, sauna relax zone, bazen relax zone te korištenje fitness studija uključeno u cijenu. Zbog brojnih biciklističkih i pješačkih staza u blizini, San Servolo Resort je izvrsna polazna točka za istraživanje Istre.

Ne zaboravimo gastro užitke

U restoranu San Servolo mogu se kušati brojni poznati specijaliteti tradicionalne istarske kuhinje. Međutim, osnova gastro ponude su mesni specijaliteti i recepti koji uključuju pivo – otuda i naziv Beer & Steakhouse. No u sklopu resorta je i pizzeria, trgovina delikatesama gdje imate priliku kupiti najbolje domaće istarske proizvode te pivovara za one željne pivskog iskustva.

Više detalja pronađite na San Servolo Resort & Beer Spa službenoj stranici.

Foto: San Servolo Resort & Beer Spa

Učitati još
Zatvori