Za oko nam je zapela vila blizu Omiša s impresivnim bazenom i još boljim interijerom
Za oko nam je zapela vila blizu Omiša s impresivnim bazenom i još boljim interijerom

Za oko nam je zapela vila blizu Omiša s impresivnim bazenom i još boljim interijerom

Budući da su stigli hladniji dani, mnogi od nas maštaju o odmoru u toplijim krajevima. Ako tragate za morskom lokacijom i drugačijem zimskom vikendu, provedite ga na obali i uživajte u miru i mirisu mora koji se spaja s mirisom borovine. Fotografije ove vile odvele su nas u tople ljetne dane kada bezbrižno uživamo kupajući se u moru i u izležavanju na suncu.

More, more…

Pronašli smo izvrsno mjesto koje će razmaziti sva vaša osjetila. Ovoga smo puta opuštajuću oazu pronašli u dalmatinskom mjestu Medići i to u predivnom ambijentu koji pruža Salt/Stone Medici vila. U zagrljaju planinskih litica i netaknute tirkizne plaže, Salt/Stone hedonističko je skrovište za ljubitelje mora i uređenja interijera.

Foto: Karlo Vukić

U blizini zanimljivih sadržaja

Samo minutu hoda od plaže, uživat ćete u umirujućem mirisu mora koji se stapa s mirisom ružmarina i borovine. Ako se pak odlučite na izlet ove zime, možete se opustiti u grijanom bazenu koji je otvoren cijele godine, 24 sata. Idealna je ovo lokacija na kojoj možete uživati s prijateljima jer vila može primiti do 8 gostiju.

Osim bazena, Salt/Stone Medici opremljen je i vanjskom kuhinjom s pogledom na more, jacuzzijem, saunom i teretanom. Sve u svemu pruža cjelokupno opuštanje i uživanje u odmoru. Također, ako želite istražiti neke zanimljivosti, vila se nalazi u blizini drevnih gradova i UNESCO-vih lokacija. Oni željni aktivnijeg odmora, mogu istražiti prirodu šetajući ili planinareći.

Foto: Karlo Vukić

Interijer koji zove na opuštanje

Osim prirode i pogleda, ova vila na moru osvaja predivno uređenim interijerom. Prostorom prevladavaju neutralne boje kao i prirodni materijali koji se odlično uklapaju u cjelokupni dizajn. Smještaj možete rezervirati putem Airbnba, a kako izgleda vila, možete pogledati u nastavku.

Foto: Karlo Vukić

Foto: Instagram (@saltstonemedici), Karlo Vukić

Učitati još
Zatvori