U Rijeci se otvara atraktivan kompleks Rio Kantrida; dobili smo priliku zaviriti u jedan njegov stan

U Rijeci se otvara atraktivan kompleks Rio Kantrida; dobili smo priliku zaviriti u jedan njegov stan

U Rijeci će uskoro zablistati projekt Rio-Kantrida, u ovom trenutku jedan od najuzbudljivijih stambeno-poslovnih kompleksa, ne samo u Rijeci, već i u cijeloj Hrvatskoj.

Ovaj projekt trenutno je u fazi izgradnje u Rijeci, na top lokaciji Kantrida – Marčeljeva Dragačine. Sastoji se od 2 etaže parkinga, trgovačkog centra u prizemlju i tri zgrade sa ukupno 273 stanova od kojih je 12 posebnih penthouseva s predivnim krovnim terasama i pogledom na čitav Kvarner. Stanovi su 1s+db (od 50 -62 m2), 2s+db (od 63 – 90 m2), 3s+db (od 90 – 117 m2 m2) i posebni penthousevi 3s+db (od 138 – 143 m2).

Atraktivna lokacija, najveća kvaliteta gradnje i besprijekorni dizajn, kombinacija su koja ovom projektu daje poseban pečat, a kad tome dodamo i pogled koji se pruža na cijeli Kvarner – malo je reći da bismo obožavali dane provoditi u takvom prostoru.

Više o projektu otkrio nam je Dizajn911, studio za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom uređenja privatnih interijera, ali i interijera javne namjene, koji je radio na prezentacijskom dizajnu interijera i 3D vizualizacijama jednog oglednog stana. Interijer oglednog stana u kojeg smo zahvaljujući njima dobili priliku zaviriti je južne orijentacije s pogledom na cijeli Kvarner.

U studiju Dizajn911 odlučili su dnevnu zonu pretvoriti u prozračan prostor s neutralnim tonovima koji ostavljaju dojam elegancije i topline. Tako su ukomponirali drvo i mramor, a završni touch prostoru dali su ugradbenim električnim kaminom. Minimalističke dekoracije, mramor i rasvjeta u dnevnom boravku i kuhinji čine cjelinu i povezuju prostore.

Spavaća soba također je koncipirana da daje osjećaj topline pa je interijer ispunjen neutralnim tonovima, a dojam zaokružuje topli hrastov parket. Zidne tapete i u spavaćoj su sobi iskorištene na intrigantan način i dodaju teksturu sobi. Dodatkom crnog uzglavlja na krevetu zadržao se ipak osjećaj ‘zaglađenog’ i elegantnog prostora, a taj se element idealno stopio sa visećom rasvjetom.

U dječjoj je sobi interijer zaigraniji i ležerniji, a središnji je dodatak zanimljivi zidni dekor. Namještaj je raznolik, ali je bijele boje pa daje dinamiku prostoru, a istovremeno je sve čisto i soba nije prenatrpana.

Uz ovakav dizajn koji spaja opuštajući prostor i luksuz ni ne čudi da je za ovim stanovima brzo nastala prava pomama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori