Jako lijepi interijer nove kavane u Rijeci

Jako lijepi interijer nove kavane u Rijeci

Prije malo više od mjesec dana, na riječkoj adresi Riva Boduli 7B svoja vrata je otvorio Grad kavana&bar. Lijepo uređeno mjesto s odličnom gastro ponudom i večernjim sadržajem nova je lokacija koju svi Riječani, a i gosti u gradu, trebaju posjetiti. Interijer je uređen moderno, eklektično s retro i elegantnim naglascima. Uz dojam otmjenosti, no bez ikakve pretenzije, ovdje ćete kušati ukusna jela servirana na jednako takav elegantan način. Sve u Grad kavani&baru je u detaljima – od posuđa, pribora za jelo, čaša, načina serviranja pa sve do zanimljive plohe stolova.

Grad kavana&bar

Prizemlje lokala donosi uspješan spoj industrijskog dizajna sa sofisticiranim detaljima, kao što je rasvjeta, stolci, dekoracija zidova te ružičaste baršunaste fotelje. Na maloj galeriji dočekat će vas zanimljivo riješen bačvasti svod te isto tako udobne baršunaste fotelje koje samo zovu da se u njih zavalite.

Osim malih zalogaja koji su super zamjena za ručak ili večeru, Grad donosi odličan izbor pića, a jutarnju kavu ili čaj upotpunjuju s odličnim slasticama. Večer je rezervirana za uživanje u čaši dobrog vina dok pozadinu ispunjuju primamljivi zvuci gitare. Što vas sve čaka u ovom novom i zanimljivom prostoru možete saznati prateći službenu Grad kavana&bar Facebook stranicu ili Instagram profil.

A post shared by GRAD kavana&bar (@kavanagrad) on

Foto: Grad kavana&bar

Učitati još
Zatvori