Reserved je dobio Home liniju – malo je reći da smo oduševljeni
Reserved je dobio Home liniju – malo je reći da smo oduševljeni

Reserved je dobio Home liniju – malo
je reći da smo oduševljeni

High street kolekcije za dom u velikoj su mjeri popularizirali H&M Home i Zara Home koji su svojim kupcima dali priliku da u komadima poput dizajnerskih uživaju i u svojem domu. Bilo je to dobrodošlo proširenje tržišta na kojem su kraljevala imena specijalizirana samo za namještaj, koji nisu u tolikoj mjeri pratili najnovije trendove i kojima je to u konačnici osvježilo ponudu.

Dijelovi velikih konglomerata, H&M Home i Zara Home počeli su uživati samostalan status te su otvarali vrata i drugim manjim brendovima kao što je primjerice bio i Stradivarius čija mladenačka kolekcija je bila pravo osvježenje. Tu su i Primark i Mango koji već nekoliko sezona unutar modnih kolekcija posvećuju veliku pažnju kolekcijama za dom. Nove će trendove u interijerima od sada pratiti i Reserved što je vijest koja nas je razveselila.

Reserved Home

Ovaj poljski brend uživa veliku popularnost otkad je stupio na hrvatsko tržište kada je riječ o modnim kolekcijama za žene, muškarce i djecu, ali i svim svojim podbrendovima. Sigurni smo da će Home linija biti jednako tako dobro prihvaćena. U novu su etapu i sezonu krenuli s pozamašno razvijenom kolekcijom koja izgleda odlično, a račva se u nekoliko smjerova – romantični, minimalistički, klasični te specijalizirani za dječju sobu. Svaki kupac tako će doći na svoje s vizijom doma kakvu je zamislio.

U Reserved Home liniji sada možete pronaći nove detalje za cijeli dom: od posteljine, preko posuđa do dekorativnih elemenata. Kolekcija za proljeće je svježa i razigrana, u nježnim pastelnim bojama – posebice romantična linija. Komadi koje će obožavati minimalisti dolaze u crnoj, bijeloj i bež boji, a razigrani dizajn rezerviran je za preslatku dječju kolekciju.

Trendovi u fokusu

Reservedovi dizajneri obratili su posebnu pozornost na trendove. Fluidne i organske forme u keramici zastupljene su podjednako na vazama kao i na posuđu, što je smjer koji viđamo s pojavom sve više malih nezavnisnih keramičkih brendova na tržištu. Lan, drvo, mramor, kamen, drugi su prirodni materijali koje nalazimo u svim kolekcijama, ukomponirane u moderni dizajn.

Ako ste u potrazi za novim detaljima dom kako bi ga osvježili uoči prvih proljetnih dana, Reserved nam je predstavio zaista divne komade. Pronađite ih sve na službenoj stranici.

Učitati još
Zatvori