Ove trendi latte čaše viđamo na svim društvenim mrežama – znamo gdje ih možete nabaviti
Ove trendi latte čaše viđamo na svim društvenim mrežama – znamo gdje ih možete nabaviti

Ove trendi latte čaše viđamo na svim društvenim mrežama – znamo gdje ih možete nabaviti

Dolaskom hladnijih i oblačnih dana sve što želimo jest topli napitak. Netko dan započinje sa šalicom tople kave, netko preferira cappuccino, netko čaj, a netko dan ne može zamisliti bez smoothieja. Kako bilo, svoj napitak volimo popiti iz omiljenih nam šalica. Međutim, posljednji trend nisu klasične keramičke šalice, već staklene rebraste čaše koje su idealne za ovaj napitak. Latte čaše idealne su za ledenu kavu s kockicama leda i pjenom, a njihov poseban dizajn učinit će vaš napitak još ljepšim i instagramičnijim.

Uz malo truda, vaš će napitak izgledati kao iz kafića. Poslužite kavu uz omiljenu slasticu, kroasan ili keks i uživajte u okusima. Ove latte čaše osim što izgledaju elegantno, uklopit će se u svaki interijer. Jednostavan dizajn i tekstura čini ih toliko primamljivima. Stoga ove sezone umjesto običnih staklenih čaša glatke površine biramo ove.

Rebraste čaše

U posljednje vrijeme naš TikTok i Instagram feed prepravile su ove trendi rebraste šalice koje i sami želimo u svojim domovima, stoga smo se bacili u potragu za njima i izdvojili nekoliko modela idealnih za jesenske dane pred nama.

rebraste čaše_Fermliving
Fermliving
male rebraste čaše_Fermliving
Fermliving
latte čaša_Etsy
Etsy
set čaša_Etsy
Etsy
set čaša i vrč_Etsy
Etsy
male čaše za kavu_Etsy
Etsy

Bubble čaše

Ipak, preferirate li one s nježnijim dizajnom, bubble čaše odličan su izbor za posluživanje omiljenog napitka. Slatki dizajn u kombinaciji s pjenom učinit će vaš napitak još primamljivijim.

 

čaša za ledenu kavu_Etsy
Etsy
bubble čaša za kavu_Etsy
Etsy
Bubble čaša_Etsy
Etsy

Rebraste šalice s preslatkim ručkama

Ako pak volite tradicionalne šalice s malim odmakom, ove preslatke rebraste šalice s kreativnim ručkama idealne su za uživanje u popodnevnom napitku uz omiljeno štivo.

rebraste šalice s ručkom_Etsy
Etsy
rebraste šalice u boji_Etsy
Etsy
rebraste šalice s ručkom cvijet_Etsy
Etsy
šalica za kavu s cvjetnom ručkom_Etsy
Etsy

Kava to go

Poznato je da živimo ubrzanim tempom i da u isto vrijeme obavljamo više zadataka, no vaši mali rituali ne bi trebali patiti. Ne stignete li kod kuće popiti kavu, cijeđeni sok ili čaj, ponesite ga sa sobom i uživajte na putu do posla ili u uredu. Praktične staklene čaše sa slamkama i poklopcem osigurat će vam da svoj napitak ispijate bez opasnosti da ga prolijete, a opet izgledaju trendi.

rebraste boce to go_Etsy
Etsy
čaše za van_Etsy
Etsy
čaše sa slamčicama za kavu_Etsy
Etsy
čaše sa slamčicama_Etsy
Etsy
bubble čaše za van_Etsy
Etsy
staklene čaše sa slamčicom_Etsy
Etsy
Učitati još
Zatvori