Razmišljate o preuređenju interijera s art detaljima? S ovim brendovima ne možete pogriješiti

Razmišljate o preuređenju interijera s art detaljima? S ovim brendovima ne možete pogriješiti

Bliži nam se jesen i već pomalo razmišljamo o uvođenju nekih noviteta, kako u naš ormar tako i u naš životni prostor. Ako razmišljate o preuređenju doma i u potrazi ste za nekim detaljima koji će minimalnom intervencijom unijeti promjenu, donosimo vam nekoliko prijedloga domaćih i stranih kreativaca. Art detalji, restaurirane fotelje, posteri ili zanimljiva keramika odaberite ono što najviše pristaje vašem ukusu.

Crocodile prints

Ovi unikatni art posteri “Crocodile prints” uklopit će se u vaš životni prostor ako ste ljubitelj živih boja i ilustracija koje odražavaju ljepote hrvatskih lokacija. Iz najnovije kolekcije gradovi možete birati između postera s motivima nekoliko hrvatskih gradova među kojima su Rijeka, Pula, Rovinj, Motovun i Zagreb.

Foto: Karlo Čargonja

GETO design showroom

Uskoro se u centru Zagreba otvara ekskluzivni dizajnerski showroom GETO. Na jednom mjestu moći ćete pronaći vrhunske dizajnerske komade jer je upravo GETO službeni uvoznik za hrvatsku za neka od najjačih imena svjetskog dizajna. Neki od njih su i lampe Toma Dixona, brenda specijaliziranog za rasvjetu, namještaj i dodatke. Njegove su radove nabavili muzeji širom svijeta, uključujući Muzej Viktorije i Alberta, Muzej moderne umjetnosti New York i Centar Georges Pompidou, Pariz, Francuska. Spominju se i talijanski brendovi poput 41zero42, te jedan od najpoznatijih svjetskih brendova za namještaj za eksterijere “SKYLINE”.

Retro design fotelje

Retro design hrvatski je brend koji se bavi restauracijom i proizvodnjom retro fotelja. Omiljeni dizajn fotelja iz pedesetih i šezdesetih godina posebno je popularan u zadnje vrijeme. Unikatan i ručno rađen namještaj redovito nađe dobro mjesto u vašem životnom prostoru, a još kad taj komad ima posebnu priču to mu daje dodatnu vrijednost. Ovaj brend se osim foteljama, bavi i restauracijom i izradom drugog namještaja koje će zavoljeti svi ljubitelji minimalističnog retro dizajna.

Tapete Lee Jofa

Gdje pronaći najljepše tapete koje će transformirati svaku prostoriju? Neke od najljepših tapeta za Anthropologie je dizajnirao kultni britanski brend Lee Jofa. Od jednostavnosti geometrijskih likova koji će osvojiti sve ljubitelje jednostavnog uređenje doma preko raskošnih cvjetnih tapeta koje u svaki prostor unose šarm prošlih vremena do šarenih i razigranih tapeta s motivima flore i faune, za sve čiji je stil u uređenju interijera odvažan i eklektičan, kolekcija tapeta s Lee Jofa potpisom donosi sve što možete poželjeti za transformaciju svog doma. Tapete možete naručiti ovdje.

Detalji iz slovenske lifestyle trgovine Babushka

Uz prekrasne šalice i lončiće iz njihove ponude bit će vam gušt piti jutarnju kavu. Sitni detalji za uređenje doma podići će svaku prostoriju zato se počastite unikatnim radom mladih kreativaca i dizajnera. Ponudu u njihovom web shopu pogledajte ovdje.

Blatobran

Kreativni centar Blatobran osnovan je 2007. godine u Beogradu kao otvorena platforma za povezivanje umjetnika i dizajnera koji koriste prvenstveno keramiku ali i druge medije umjetničkog izražavanja. Umjetnici okupljeni oko Blatobrana imaju zajednički cilj da kroz izlagačku djelatnost, prezentacije, predavanja i druge forme umjetničkog izražavanja educiraju širu publiku. Cilj im je da unaprijede svijest o značaju umjetnosti i dizajna u suvremenom društvu. Na njihovim stranicama možete naručiti genijalne detalje za dom koji će ga učiniti posebnim.

https://www.instagram.com/p/CDiwXbhJOby/

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori