Omiljena slovenska lifestyle trgovina Babushka otvorila je webshop u Hrvatskoj

View this post on Instagram

Scrunchie je savršena gumica za kosu. ?

A post shared by Babushka Boutique (@babushkaboutique.hr) on

Omiljena slovenska lifestyle trgovina Babushka Boutique je već neko vrijeme omiljeno mjesto svih koji vole detalje koji se odlikuju šarmom i romantičnošću. Konstantno u potrazi za novim mladim dizajnerima, pomno biraju proizvode te ih onda predstavljaju u svojoj trgovini. Svaki predmet koji prodaju ima dušu i priču iza sebe, a snažno podržavaju mlade nade i kreativce. Bilo da tražite idealan poklon, profinjeni nakit za sebe, teglice za vaše biljke ili detalje za uređenje životnog prostora, Babushka webshop je mjesto s kojim ne možete pogriješiti.

Prekrasni detalji za dom

Uz prekrasne šalice i lončiće iz njihove ponude bit će vam gušti piti jutarnju kavu. Sitni detalji za uređenje doma podići će svaku prostoriju zato se počastite unikatnim radom mladih kreativaca i dizajnera.

Idealni pokloni

Ako tražite idealan poklon možete birati između pregršt detalja koji će izmamiti osmijeh na lice svakome kome ih poklonite. U ponudi možete birati između raznih društvenih igara, gadgeta planera i notesa ili prirodne kozmetike za nju i njega.

Nakit baš za tebe

Decentan i minimalistički nakit podići će svaku kombinaciju, a možete birati između različitih narukvica, ogrlica i naušnica. Babushka webshop Hrvatak dostupan je od prije neki dan a nude i popuste za prva naručivanja.

Foto: Facebook

0