Prva Journal.hr lifestyle kolekcija je stigla u prodaju – evo što smo pripremili za vas

Prva Journal.hr lifestyle kolekcija je stigla u prodaju – evo što smo pripremili za vas

Journal.hr lifestyle kolekcija

U protekle tri godine, otkako portal Journal.hr postoji, uveli smo svojevrsnu tradiciju da u blagdansko doba otisnemo bilježnice/rokovnike za godinu pred nama koje su uglavnom bile poklon za klijente i suradnike. Već ste ih sigurno zamijetili jer smo nebrojeno mnogo upita za njih dobili u naše poštanske sandučiće na društvenim mrežama.

I ove godine smo odlučili ispuniti želju svima koji su to tražili te u prodaju staviti rokovnike u čak četiri boje, od čega su tri potpuno nove! Naime, uz crnu bilježnicu/rokovnik koja ostaje klasik, svake godine mijenjamo boje – pa tako u 2019. godini možete isprobati žutu, smaragdnozelenu i tamnoplavu u kombinaciji s bijelom, u sada već prepoznatljivim šarama.

Kako ne bi sve ostalo samo na bilježnicama, u suradnji s poznatim hrvatskim brendom Dilemma Posters s kojim dijelimo isti senzibilitet odlučili smo ovih blagdana osmisliti još nekoliko sitnica i to pretvoriti u Journal.hr lifestyle kolekciju. Tako po prvi puta imate priliku kupiti Journal.hr merch čiji će proizvodi, ne sumnjamo, biti omiljeni u domu.

Journal.hr x Dilemma Posters

Bijeli lončić ste već mogli vidjeti u goody boxu kojim smo razveselili goste na Journal.hr Xmas Partyju – s natpisom Love at first sip. sigurni smo da će jako lako postati omiljena šalica za jutarnju kavu ili neki drugi topli napitak ove zime.

Osim toga u ponudi su i dva postera koji će lijepo ukrasiti svaki interijer, a zajednička im je poruka ljubav. Minimalistički, s porukama koje izvlače osmijeh na lice, Dilemma Posters i Journal.hr donose dva postera – Make love great again. i igru riječima Make love. great again. Možete ih uokviriti u crni ili bijeli okvir ili objesiti na zid uz pomoć drvenih letvica.

Šećer na kraju je Waste Anything But Love vreća za skladištenje stvari, u koju ćete moći spremiti sve sitnice koje poželite. Bit će lijep ukras u domu, ali i praktična stvar za držati papire za recikliranje, dječje igračke ili čak odjeću na jednom mjestu.

Sve komade možete pronaći već danas u Dilemma Posters web-shopu – požurite jer su količine ograničene!

Journal.hr rokovnici

Lončić Love at first sip.

Poster Make love great again.

Poster Make love. great again.

Waste Anything But Love vreća

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori