Znamo gdje kod nas možete nabaviti ove hit sukulente koji su osvojili internet

Znamo gdje kod nas možete nabaviti ove hit
sukulente koji su osvojili internet

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chonkysuccs on

Sukulenti su omiljene kućne biljke onima koji vole jednostavnu estetiku, a ne moraju se previše brinuti za njih. Zahvalni su za održavanje, a različiti oblici i veličine u kojima dolaze uljepšat će svaki prostor. To su izdržljive biljčice omiljene posljednjih par godina, a iz nepoželjnog korova u dvorištu sada ih s guštom držimo u domovima jer ih je lako uzgojiti.

Prozirni sukulenti koji izgledaju kao dragulji

A s vremena na vrijeme pojave se neke neobične vrste sukulenata koje u kratkom roku osvoje zaljubljenike u biljke. Nakon onih u obliku sireninog repa, u posljednje vrijeme internet su osvojili ovi neobični sukulenti koji izgledaju kao dragulji. Naime, njihovi izdanci su prozirni, što posebno dolazi do izražaja kada na njih padnu zrake sunca jer onda izgledaju kao da su potpuno nestali. Zbog toga dobivaju taj blistavi efekt koji podsjeća na svjetlucanje dragulja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Home-Grown Succulents! (@succulent_crazy_sisters) on

Radi se o vrsti sukulenata pod nazivom Haworthia Cooperi koja prirodno raste u južnoj Africi. Prozirni, a istovremeno zeleni, svojim su izgledom osvojili zaljubljenike u biljke diljem svijeta. U kući ih treba držati na svjetlu, ali ne direktnom jer će onda njihovi prozirni vrhovi postati bijeli. Ne vole često zalijevanje pa će biti dovoljno da ih zalijete jednom u desetak dana.

Ako su i vas osvojili na prvi pogled, možete ih nabaviti u Đardin webshopu, koji u ponudi ima mix od 3 sukulenta po cijeni od 64,90 kn. Dostava je 28 kn (za narudžbe iznad 350 kn dostava je besplatna), a na vašoj adresi bit će isporučeni u roku 3-8 radnih dana. Svojim divnim, a neobičnim izgledom o bit će odličan detalj u svakom prostoru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chonkysuccs on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @chonkysuccs on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori