Pronašle smo mirisne svijeće, difuzore i eterična ulja za najmirisniji dom

Pronašle smo mirisne svijeće, difuzore i
eterična ulja za najmirisniji dom

Mirisni potpis može učiniti čuda za jačanje morala i povećanje produktivnosti u uredu. Difuzori, svijeće i parfemi za prostor su najbrži načini za to da osvježite svaku prostoriju u svom okruženju – bilo s laganom cvjetnom aromom ili dubokim mirisom koji će prostoru dati elegantan osjećaj. Brojna su istraživanja pokazala da mirisi utječu na naše raspoloženje ovisno o tome sviđa li nam se određeni miris ili ne, a to uvelike utječe i na našu produktivnost te kreativnost. Mi smo ovu jesen odlučile biti kreativnije i produktivnije nego ikad prije pa smo se opremile najugodnijim Durance mirisima koji su oživjeli i nas i naš ured.

Mirisni proizvodi na svakom koraku

Pored mirisnih svijeća, klasičnih i onih s drvenim fitiljem koji pucketa za stvaranje dodatne atmosfere, nabavile smo i difuzore sa štapićima, eterična ulja te najmirisnije parfeme za osvježavanje prostora. Durance kolekcija mirisa priča priču o čudesnim i mirisnim vrtovima Provanse kako bi nam pružili istinski posebne trenutke. Kao pravi lovci na rijetke artefakte, njihovi stručnjaci parfumeri u Grasseu, odabrali su najfinije sirovine, izvanrednog porijekla, kako bi uz njih mogli kreirati uistinu jedinstvene mirise. Svaki miris je profinjen i bogat u svojim brojnim nijansama, a uz to, svi su oni sigurni za korištenje.

Svaki miris priča svoju priču te slavi prirodu. Želite li se i vi osjećati samouvjereno, opušteno ili energizirano na radnom mjestu? Ili se ponekad želite prisjetiti vašeg najdražeg putovanja dok sjedite u uredu? Jednostavno nabavite željeni miris i duboko udahnite svaki put kad zatrebate trenutak za sebe. Prirodni mirisi koriste snagu biljnih esencija za stvaranje atraktivnih, senzualnih i autentičnih mirisa. Upravo takve proizvode brižno kreira brend Durance.

Proširena Durance Eternals Home kolekcija

Ove godine Eternal kolekcija raste kako bi zadovoljila kriterije korisnika i pružila im ultimativno iskustvo korištenja. Sad vam je dostupno šest novih mirisa koji su dizajnirani kako bi vam pomogli stvoriti jedinstvenu atmosferu u svakom interijeru. Najnoviji mirisi uključuju Exquisite Berries, Cotton Musk, Rose Petal, Radiant Camellia, Sparking Verbena i Sensual Monoi.

Exquisite Berries prenosi miris vrta koji je bogat grmljem bobičastog voća i odmah podsjeća na košare ispunjene ovim šarenim užicima. To priziva sočno, kiselo zadovoljstvo crvenog voća na bazi od bijelog mošusa. S druge strane Cotton Musk sadrži puderaste, cvjetne i mošusne mirisne note koje podsjećaju na nježne trenutke i sanjarenje. Čistoća ovog cvijeta izaziva osjećaj sigurnosti i mekoće. Radiant Camellia odaje počast ovom nježnom cvijetu koji uljepšava vrtove čak i tijekom zime. Priziva sjećanje na nježne livade bogate ovim suptilnim bijelim cvjetovima, a uz njega dolazi i veo mirisnih nota mošusa.

Sparkling Verbena svojim mirisom umiruje i pruža vam osjećaj kao da se krećete aromatičnim vrtom koji budi vaša osjetila. Kao da vas je obuzeo miris svježe zdrobljenog zelenog lišća citrusnih nota. Rose Petal slavi kraljicu cvijeća. Dočarava voćne, cvjetne i svježe note ruže centifolije, dok će vas Sensual Monoi odvest na plažu i milovati mirisom koji će probuditi sva vaša osjetila. Dočarava bogatstvo i egzotičnost ljetnog cvijeća.

Uz difuzore sa štapićima, novi mirisi proširene Eternals Home kolekcije možete pronaći i u obliku mirisnih svijeća i u tekućim sapunima za ruke.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori