Proljetna inspiracija za uređenje interijera – JYSK novom kolekcijom donosi smirenost u vaš dom
Proljetna inspiracija za uređenje interijera – JYSK novom kolekcijom donosi smirenost u vaš dom

Proljetna inspiracija za uređenje interijera – JYSK novom kolekcijom donosi smirenost u vaš dom

S nestrpljenjem, očekivano doba buđenja prirode unosi optimizam u naše živote kao i želju za promjenama. Neka među prvim ovogodišnjim odlukama bude upravo promjena vašeg okruženja. Jednostavnim koracima unesite prozračnost i svježinu proljeća u svoj dom.

Nekoliko ideja za proljetno uređenje interijera

Nema ništa ljepše od ulaska u prostor koji je ugodan i koji odiše smirenošću. Donosimo nekoliko jednostavnih i inspirativnih ideja kako se poigrati svojim interijerom. Prije svega, riješite se stvari koje su se nagomilale preko zime i koje vam smetaju te zagušuju prostor.  Već ćete osjetiti promjenu i jednostavnije odlučiti koji su sljedeći koraci.

Dekoracije koje se mogu jednostavno kombinirati

Predlažemo da inspiraciju potražite u novoj  Nordic Mood kolekciji koju JYSK predstavlja dva puta godišnje. Ove godine Nordic Mood sadrži limited edition izdanje ukrasa i dekoracija koje se mogu lako kombinirati kako bi uz samo par promjena dobili osvježen izgled doma.

Skandinavski stil

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi. Upravo zato ovu kolekciju za proljeće 2023. definiraju smirujuće nijanse zelene i plave te cvjetni printevi.

Paletu prirodnih i proljetnih boja možete unijeti malim detaljima. Ukrasni jastuci i prošivena deka FRESIA imaju cvjetni print u plavoj i zelenoj boji i time donose osjećaj smirenosti i topline proljeća, u vrijeme kada je vani još prohladno.

Cvijeće – vjesnik proljeća

Nježni stil deco jastuka i deke čine lijep kontrast s teksturama drugih predmeta iz ove kolekcije. Cvijeće kao vjesnik proljeća detalj je koji oplemenjuje svaki prostor. Zato u Nordic Mood kolekciji možete pronaći i zelenu VILBERT podnu vazu od stakla, rustikalnog izgleda. Iako se može koristiti samostalno, predlažemo kombinaciju s raznolikim cvijećem kojim ćete dati lijepi uvod u proljetni ugođaj.

A u SAMUEL teglu dizajniranu minimalistički, jednostavnog zanimljivog ovalnog oblika možete visoko smjestiti prve proljetnice ili začinske biljke bez opterećivanja prostora težim komadima namještaja. Ako ste pak ljubitelj zelenila, možete ih na kreativan i elegantan način kombinirati s nekoliko vrsta različitih tegli.

Neutralne boje

Uz novu Nordic Mood kolekciju možete dočekati proljeće u domu koji prirodnim, ugodnim i neutralnim tonovima smiruje i daje osjećaj topline. A kada prvo proljetno sunce izađe, otvorite prozore i ispunite svoj dom dodatnom životnom energijom koju samo proljeće može pružiti.

Proizvodi iz kolekcije Nordic Mood dostupni su u JYSK trgovinama i na JYSK.hr od kraja siječnja 2023.

Foto: JYSK

Učitati još
Zatvori