Primark ima Harry Potter i Mickey Mouse kuglice za bor

Primark ima Harry Potter i Mickey
Mouse kuglice za bor

Kad brendovi u prvi plan počinju stavljati svoje božićne dekoracije, onda znate da su blagdani iza ugla. Nekima još prerano, a drugi su pak jedva dočekali da uživaju u svim čarima vesele božićne atmosfere.

Mickey Mouse i Harry Potter kuglice

Primark je prošle godine lansirao Mickey Mouse kolekciju kuglica za bor koja je postala instant bestseller. Kuglice su nestale iz trgovina brzinom munje, a ove su godine odlučili na tržište staviti još veću i još bolju kolekciju inspiriranu kultnim Disneyevim likovima! Kuglice sa stiliziranim glavama Mickey i Minnie Mouse te njihovim prepoznatljivim ušima dolaze u različitim bojama te različito ukrašene – sa šljokicama, točkicama, u obliku disko kugle i slično.

No da stvar bude bolja, u sklopu svoje Harry Potter kolekcije za dom, lansirali su i Harry Potter kuglice koje su preslatke. Mali Harry, Hagrid, Ron, Hermione, sova Hedviga i zlatna zvrčka definitivno će bor učiniti zanimljivijim ako ste obožavatelj čarobnjačkog svijeta.

Uz to u ponudi su i brojni drugi oblici i simpatični likovi, od jednoroga, hamburgera, duge, plamenca, autića i slično.

I dok Primark nažalost nema web-shop, dok čekamo onu u Ljubljani, najbliže fizičke trgovine ostaju u Austriji i Italiji. Mislimo da ćemo prvom prilikom skoknuti do njih.

Foto: Primark

Učitati još
Zatvori