Pretvorite svoju kupaonicu u pravu oazu za opuštanje

Pretvorite svoju kupaonicu u pravu
oazu za opuštanje

Kupaonica je jedna od najvažnijih prostorija u našem životnom prostoru upravo zbog toga što u nju prvo zakoračimo nakon buđenja, a često je i posljednja postaja prije odlaska u krevet. Jako je važno da naša kupaonica bude funkcionalna, sređena i ugodna za boravak, a kada ju pretvorimo u oazu za opuštanje postaje pravo mjesto za resetiranje. Uz ovih nekoliko detalja svaka će kupaonica postati prava mala spa oaza.

Dozvolite si luksuz

Ima li išta bolje od ugodne i svijetle kupaonice? Trenutke koje imamo samo za sebe možemo učiniti još boljima i to tako da si prostor organiziramo tako da je uvijek čist, mirisan i prozračan. Svijetle zavjese i prozori koji gledaju na zelenilo vašoj će kupaonici donijeti dašak ljeta, a suho cvijeće ili zelene biljke prizvat će boho stil koji je posebno popularan posljednjih godina. Kao i u ostalim prostorijama u našem domu, pažnju će nam uvijek privući detalji. Ako su oni od prirodnih materijala poput drveta te u zemljanim tonovima, dašak prirode automatski će pozivati na zen.

Mirisi, mirisi i mirisi

Mnogi od nas žele i da nam kupaonice lijepo mirišu pa ćemo stoga posezati za različitim mirisima, od svijeća, mirisnih štapića, sprejeva koji neutraliziraju mirise pa do omekšivača koji su odraz svježine i čistoće. Kupaonice su često vrlo izazovne za uređenje, jer su praktičnost i funkcionalnost primarne stavke o kojima moramo brinuti, a da se ipak ne odričemo estetike. Kako bi naše kupaonice postale prave oaze za opuštanje bitno je pažnju obratiti na detalje. Kvalitetni ručnici, mirisne svijeće, dobro organizirane police i kozmetički ormarići za naše beauty preparate ključni su za funkcionalnost. Ovo su neki od detalja koje svakako morate nabaviti za svoju kupaonicu kako bi u njoj mogli uživati u svakom trenutku.

Ručnici Zara home
Zavjesa za kadu Zara home
Violeta Pree Poo sprej
H&M Home ogrtač
Mirisna svijeća H&M Home

Foto: Unsplash, Pexels, H&M Home, Zara Home

Preporuka

Zatvori