Prenoćite u kolibi iz kultnog božićnog filma The Holiday
Prenoćite u kolibi iz kultnog božićnog filma The Holiday

Prenoćite u kolibi iz kultnog
božićnog filma The Holiday

Film iz 2006. Ljubav i praznici, odnosno u originalu The Holiday, postao je božićni klasik koji gledamo svake godine. Ova hit romantična komedija jedan je od najuspješnijih blagdanskih filmova. Snimanje filma koštalo je 70 milijuna funti, a na kino blagajnama zaradio je više od 200 milijuna funti. Što potvrđuje da je riječ o odličnom filmu za cozy zimske noći, kada umotani u toplu dekicu i uz miris bora uživamo i smijemo se s omiljenim ljudima.

Honeysuckle Cottage

Okosnica radnje vrti se oko dvije djevojke – Britanke Iris (Winslet) i Amerikanke Amande (Diaz) koje odluče zamijeniti domove tijekom praznika. Spletom okolnosti, obje se zaljube i pronalaze ljubav u svijetu one druge. Amanda Woods dolazi tako u Englesku, u kuću Iris Simpkins u kojoj bi svatko želio provesti zimske praznike. Naime, eksterijer je izgrađen za potrebe filma, a interijer je sniman na setu. No redateljica Nancy Meyers inspiraciju za Rosehill Cottage, kako se kuća zove u filmu, pronašla je u kolibi Honeysuckle Cottage koja se nalazi u selu Holmbury St Mary.

Profimedia

Ako ste obožavatelji, kao i mi, sigurno ste više puta maštali o bijegu u malenu, idiličnu kućicu na osami. Odsad se koliba iz filma The Holiday može unajmiti za noćenje. U ovoj bajkovitoj kućici možete odsjesti i priuštiti si božićno putovanje iz snova i romantičan bijeg od stvarnosti.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia

Odmor u prirodi

Naime, kuću je 2019. g. kupio stariji bračni par koji ju je počeo iznajmljivati na Airbnbju. Trokrevetna koliba okružena je lijepim vrtom i terasom s koje se pruža predivan pogled na brda obližnjeg Surreyja.

Na Airbnbju je cijena noćenja $342, a cijeli oglas možete vidjeti ovdje. Stoga omiljeni božićni film ovaj put možete pogledati i u kultnoj kućici Kate Winslent te doživjeti opuštajući odmor za pamćenje.

Profimedia
Profimedia

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori