Predivan stan koji unosi vedrinu Australije u Instagram feed

Predivan stan koji unosi vedrinu
Australije u Instagram feed

@theinsidecollective

U posljednje smo vrijeme uistinu puno pisali o fascinantnim interijerima. Neki od njih su prava riznica inspiracije za uređenje doma. Jedan od njih smo pronašli na Instagram profilu austalske blogerice The Inside Collective, opuštajući se pregledavajući Instagram feed. Vedrina i prozračnost glavna je karakteristika ovog interijera u kojemu dominira bijela boja te drveni detalji, kao i oni topli, boje konjaka.

Poseban interijer pun udobnosti

Posebnost ovog interijera je u udobnosti. Riječ je kući staroj više od 150 godina koja je uz mnogo stila i ukusa pretvorena u prostor koji osvaja na prvi pogled. Svaka fotografija na instagram profilu The Inside Collective priča priču o domu u kojemu bismo se vrlo jednostavno mogli zamisliti.

Prirodni materijali, drvo, kamen i koža, daju poseban ugođaj koji bismo rado preselili i u vlastiti dom. Cvjetne dekoracije i staklene stijene s predivnim pogledaom daju naslutiti koliko je važan spoj čovjeka s prirodom.

Spoj klasičnog i modernog

Bijeli zidovi savršena su podloga za prostor koji se uz nekoliko upečatljivih detalja pretvara u ambijent koji je spoj klasičnog i modernog stila i na poseban način ulijeva mirnoću i udobnost. >Još jedan detalj koji naglašava da je riječ o prostoru punom topline i ljubavi je kamin koji se savršeno uklopio i svojim snažnim, tamnim akcentom u prostor unio tradicionalne karakteristike obiteljskog doma.

Cosy atmosfera predivnog austalskog doma

Posebno je zanimljiva jednostavnost prostora koja dodatno naglašava profinjenost i cosy atmosferu u svkoj prostoriji. Fotelje za ljuljanje, mekani sagovi i sobne, raskošne biljke pravo su oličenje oaze mira i sklada.

Na nekim je fotografijama prikazana transformacija starog namještaja koji se uz malo maštovitosti i spretnosti pretvorio u modernu komodu koja u prostor unosi posebno cool energiju. Tradicionalni marokanski tepisi, kameni zidovi i ukrasi, vaze i lusteri modernog dizajna svjedoče o istančanom ukusu Influencerice koja stoji iza ovog profila.

Svaki dio prostora je pametno iskorišten pa je uistinu pravi užitak pregladati ove fotografije i maštati o preuređenju vlastitog doma.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori