Umjetnički stan s daškom boho stila koji nas je osvojio na prvu
Umjetnički stan s daškom boho stila koji nas je osvojio na prvu

Umjetnički stan s daškom boho stila
koji nas je osvojio na prvu

Na Instagramu redovno pronalazimo inspiraciju za uređenje interijera. Jedan od Instagram profila koji smo nedavno otkrili i koji nas je oduševio cozy stanom jest @restyleart. Ovaj profil svestranog i kreativnog češkog umjetnika osvojio nas je svojom ugodnom i toplom estetskom. Nježne i tople boje, umjetnička djela, restaurirani namještaj, detalji koji odišu profinjenošću. Sve to odlikuje ovaj Instagram profil iza kojeg stoji mladi grafički dizajner i umjetnik Jan Skácelík.

Umjetnički stan s daškom boho stila

Njegov mladenački art stan odiše prirodnim materijalima, zidove krase štukature koje stanu daju šik notu, a cijelu atmosferu upotpunjuju njegova vlastita umjetnička djela te predivne biljke. Ovaj je stan pravi primjer kako kvalitetno i s mjerom urediti prostor u kojem boravimo. Sinergija jednostavnih dizajnerskih komada, umjetnički djela i vintage predmeta stvara pravu zen oazu. Ovaj umjetnički stan uređen je s daškom boho romantike, koja se odlikuje vintage tepisima, cvijećem, drvenim parketom postavljenim u obliku riblje kosti te retro detalji koji daju unikatan vibe cijelom prostoru.

Zen oaza

Središte stana jest svakako neodoljiv dnevni boravak kojim dominira bijela sofa neobičnog oblika, mramorni stol te tepisi koji se savršeno uklapa u ovaj rustikalni stil. Visoke stropove krase viseće svjetiljke, a bijele zidove krase štukature koje cijelom stanu daju elegantnu notu.

Što se tiče spavaće sobe, kao i u ostatku stana, i ovdje prevladavaju prirodni materijali poput svjetiljke od ratana, drvenih vintage ormarića, velikog retro crvenog tepiha koji stvara kontrast petrol-plavim zidovima. Sobu krase umjetničke slike kojima prevladavaju oblici u prirodnim bojama. Jednostavan i prirodan pristup uz pomno birane detalje čini savršeni sklad u uređenju ovog životnog prostora koji je stvoren za opuštanje.

Učitati još
Zatvori