Potražite inspiraciju za božićni dekor u domu ove blogerice

Potražite inspiraciju za božićni
dekor u domu ove blogerice

Dom prepun ljubavi najbolje je okruženje koje možete poželjeti za sebe i svoje bližnje. Upravo takva atmosfera vlada u kući blogerice Brooke Christen koja svoju viziju estetike prepričava na osobnom blogu i Instagram profilu @nestingwithgrace. Riječ je o pasioniranolj ljubiteljici uređenja interijera i majci troje mališana za koje zajedno sa suprugom kreira nezaboravne trenutke djetinjstva na njihovom imanju u Connecticutu.

Božićno doba za mnoge je omiljeno razdoblje u godini

Mnogi će se složiti kako je upravo božićno doba godine ujedno i ono najljepše. Radost i zajedništvo provlači se svakim detaljem svakodnevice. Uz ljupka druženja s obitelji i prijateljima, bogate i delikatesne blagdanske jelovnike, mirise i dekoracije osjećaj je fantastičan. U prvom planu tada se nađu lampice, kuglice, pokloni i božićne pjesme, a mnogi potajno priželjkuju da ovaj ugođaj potraje što duže.

Dok razmišljamo kako urediti vlastiti interijer i pretvoriti ga u božićnu bajku, mnoge su blogerice to već učinile i polako počele puniti Instagram feed impresivnim i kreativnim estetskim rješenjima. Vjenčići, svijeće, božićne jelke i imele samo su neki detalji koji su sve prisutniji u domovima blogerica.

Inspiracija na Instagram profilu @nestingwithgrace

Izabrali smo dom Brooke Christen jer je toliko lijep u svojoj jednostavnosti. Kombinacija drveta s božićnim ukrasima i puno prirodnog svjetla, kombinacija je koja pretvara blagdane u pravu idilu.

Brooke je svakoj prostoriji posvetila pažnju dodavši joj dekor karakterističan za Božić. Iako je uobičajeno da se u svakoj kući nalazi po jedno božićno drvce kod Brooke to nije slučaj. Kod nje možete pronaći s puno pažnje okićeno božićno drvce u dječjoj sobi, dnevnom boravku pa čak i na balkonu. Neka božićna drvca u njezinom domu imaju posebno nadahnjujuće poruke ljubavi i motivacije. Pročišćeni detalji bez pretjerivanja savršeno su se uklopili u drvenu kuću iz 1950. A lampice i decentni zeleni vjenčići nalaze se u svakoj prostoriji, uključujući i spavaću sobu.

Kuhinja također nije zanemarena pa je pravi užitak zamišljati kakav je osjećaj pripremati blagdanske kolače u takvom prostoru.

Na kaminu su čarape za darove za sve članove obitelji, a nježne boje dodatno naglašavaju osjećaj nježnosti i topline koji prožima ovaj prostor. Bijela, zelena i bež, čine osnovu uređenja doma koji se nalazi na Instagram profilu @nestingwithgrace koji je poseban upravo zbog toga što s lakoćom inspirira promatrača. Svaki detalj je vješto uklopljen i sve je povezano u cjelinu s puno stila da poželite posuditi baš svako dekorativno rješenje i preseliti ga u svoj dom.

U nastavku pogledajte kako je Brooke svoj dom obogatila božićnim dekoracijama i udahnula mu dušu.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori