Pločice u marokanskom stilu za najljepše kuhinje i kupaonice

Pločice u marokanskom stilu za
najljepše kuhinje i kupaonice

vodotehnika-salon-plocice-4

Kad je riječ o trendovima, iz sezone u sezonu javljaju se neke nove ideje za uređenje svake prostorije u kući ili stanu. I dok se nekad najviše pažnje posvećivalo dnevnim i spavaćim sobama kao ogledalu doma, to sada nikako nije slučaj. Kuhinja je kao duša doma u velikom fokusu kao mjesto okupljanja obitelji, a kupaonica se tretira kao mini wellness koji kreirate prema svojim željama.

vodotehnika-salon-plocice-7

Pločice u marokanskom stilu

Među najpopularnijim trendovima koji u ove dvije prostorije unose živost i toplinu svakako su pločice u marokanskom stilu. To je stil koji je u uređenju interijera prisutan desetljećima, a vraća se u modu svako malo. Njihovo slaganje u mozaike donosi privlačno, a opet nimalo kičasto šarenilo na podove ili zidove kuhinje i kupaonice. I svaki pogled na njih će vas razveseliti te natjerati da se u svojem domu osjećate najbolje moguće. Ornamentalni uzorci prostoriji daju rustikalni šarm, a istovremeno jednu svježu notu putem motiva i boja.

vodotehnika-salon-plocice-2

Vodotehnika Boutique de céramique

Tražite li najkvalitetnije pločice za svoj dom, a koje su istovremeno u trendu, onda obavezno zavirite u novi zagrebački salon u zapadnom dijelu grada.

Novouređeni i ekskluzivni Vodotehnika salon na Jankomiru, pravi Boutique de céramique, osvježenje je svima koji su u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom te onima koji u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj korištenjem mini bazena i opuštajućih sauna. Na više od 700 kvadrata možete uživati u premijerama novih kolekcija koje su u, donedavno samozatajnoj Vodotehnici, dugo i pomno pripremali. Među njima, prava su atrakcija nove kolekcije keramičkih pločica vrhunskog talijanskog dizajna i izrade, a koje su zbog iznimne kvalitete nadaleko cijenjene diljem svijeta.

vodotehnika-salon-plocice-6

Od brojnih dizajnerskih brendova ističe se talijanski Sant’Agostino, koji zahvaljujući tradiciji dugoj 50 godina i dalje ostavlja snažan pečat na globalnoj sceni. Cijeli proizvodni sistem ove iznimne tvrtke orijentiran je prema najvišim standardima, a dokaz tome su brojne nagrade kojima se poduzeće ponosi poput Ecolabela za povećanje svijesti o ekološkoj proizvodnji.

vodotehnika-salon-plocice-5

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvoriti će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.

vodotehnika-salon-plocice-1

Nit vodilja Vodotehnike je ponuditi kupcima idejna rješenja u segmentima tuš kabina i kada, mješalica, galanterije i sanitarija, dok ipak najveći naglasak stavlja upravo na keramiku neprikosnovene trajnosti koja kod određenih proizvođača izgledom može imitirati i druge materijale – prirodne poput drveta ili one koje reljefima na površinama odaju dojam tekstila. Više informacija potražite na službenoj stranici: http://www.salon-vodotehnika.hr/

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

vodotehnika-salon-plocice-3

Učitati još
Zatvori