Pletene košare – šarmantni detalj koji unosi toplinu u svaki dom

Pletene košare – šarmantni detalj
koji unosi toplinu u svaki dom

@hyggehomestead

Rustikalni pleteni detalji uklapaju se u gotovo svaki stil uređenja interijera, a pogotovo lijepo izgledaju u prostorima u kojima dominiraju neutralne boje, prirodni materijali i jednostavni komadi namještaja. Jedan od najpopularnijih pletenih komada koje obožavamo, a koji će u svaki dom unijeti dašak topline, svakako su košare.

Različitih veličina i oblika, pletene košare su funkcionalan i lijep detalj koji svoje mjesto može pronaći u svakom kutku doma. Koristimo ih u organizaciji stvari u ormaru, sitnica i ručnika u kupaonici, za pospremanje ukrasnih jastuka ili deka u dnevnom boravku, dok ih u kuhinji volimo vidjeti umjesto lončanica na policama. Pletene košare možete staviti i pokraj kreveta u spavaćoj sobi, za šarmantni boho štih. Ako u domu imate kamin, pletenu košaru možete pretvoriti u šarmantni detalj koji će vam uz to poslužiti za odlaganje drva. Mogućnosti su neborojene, a kamo god ih smjestili i za što god ih koristili, nećete pogriješiti.

@blackshorestyle

Pleteni detalji bili su veliki jesenski trend, a sudeći po svemu, traženi će biti i u nadolazećoj sezoni. U proljetnoj kolekciji koju je H&M Home nedavno predstavio tako dominiraju zemljani tonovi, elementi iz prirode i rustikalni detalji, a među njima smo pronašli i nekoliko divnih košara koje će se savršeno uklopiti u svaki dom, a koje vam donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M Home

Učitati još
Zatvori