Doći će vam u dom i pripremiti savršenu večeru, a vi ne morate ni prstom maknuti

Doći će vam u dom i pripremiti savršenu večeru, a vi ne morate ni prstom maknuti

Užitak ugošćavanja i kuhanja za drage ljude nekada pokvari umor koji se nagomilao od svih obaveza koje prethode samom druženju. Stresovi u zadnji čas jer nije bilo baš onog sastojka koji vam treba za savršenu večeru, stolnjak nije ispeglan ili vam se vino prosulo po tepihu, nisu rijetki i znaju pokvariti raspoloženje, a raspoloženi domaćin preduvjet je dobrog druženja.

Personalizirana večera prema vašoj ideji

Nedavno smo bili na večeri gdje su gosti i domaćini bili podjednako odmorni i raspoloženi za vrhunsku hranu i dobru zabavu. Želite li ugostiti obitelj, poslovne partnere ili jednostavno želite impresionirati prijatelje, neka netko drugi u vašem domu organizira savršenu personaliziranu večeru.

Prvo ćete s profesionalcima iz restorana Apetit dogovoriti jelovnik koji će sve vaše želje pretočiti u fine sljedove vrhunske gastronomije i donijeti dašak svog restorana na vaš blagovaonski stol.

A zatim ćete s Eventastic kreativnim timom dogovoriti kako želite da vaš dom, odnosno blagovaonica, izgleda. Posuđe, stolnjaci, salvete, menu, kartice za imena, svijeće, cvijeće… Baš sve potrebno za poseban stol bit će osmišljeno samo za vas i postavljeno da očara vaše goste.

Restoran Apetit i Eventastic Studio pretvaraju želje u stvarnost

Bez obzira radi se o posebnoj proslavi, tematskoj zabavi ili pak druženju dragih ljudi, jednako će ljubavi i kreativnosti biti posvećeno detaljima te stvaranju tople i ugodne atmosfere.

Goste će dočekati profesionalni barmen koji će pripremiti posebno odabrana pića za dobrodošlicu. Na stolu će ih dočekati posebni, unikatni i personalizirani detalji izrađeni ručno i posebno samo za vašu večeru kako bi upotpunili priču koju želite prenijeti gostima. Tijekom večeri gosti će uživati u jelima chefova restorana Apetit, a za kraj, tim za čišćenje će dom ostaviti uredan i čist, a vi nećete morati ni prstom maknuti.

Nadamo se da ćete ih pozvati u svoj dom kako bi zajedno stvorili prekrasne uspomene i večeri za pamćenje. Bliži se doba kućnih druženja i zimskih večera s najdražima – javite se na mail adresu eventastic_studio@yahoo.com ako želite malo magije u svom domu.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori