H&M Home ima papirnate lampe koje su nas oduševile već na prvi pogled
H&M Home ima papirnate lampe koje su nas oduševile već na prvi pogled

H&M Home ima papirnate lampe koje su nas
oduševile već na prvi pogled

Dok smo domove već polako počeli pripremati za zimski ugođaj, uz mnoštvo božićnih dekoracija, pronašli smo i nekoliko komada koji nisu božićni a domu će dati poseban sjaj. Nove lampe brenda H&M Home napravljene su od papira, a cijela kolekcija nas je potpuno oduševila.

Lampe od papira koje želimo

Iz nove kolekcije rasvjete H&M Home posebno su se istaknule divne lampe od kaširanog papira; tu su dva modela stolnih lampi te jedna visilica. Kaširane lampe potpuno su bijele i nježne te će svakom domu dati elegantnu i profinjenu notu. Na prvi pogled nama još i ugašene izgledaju kao prave male umjetničke instalacije, dok pak kada su upaljene šire ugodan, topao sjaj. Prirodni materijali i originalni oblici ove lampe ujedno čine i komadima koji će se uklopiti u svaki interijer i svaku prostoriju podići na novi nivo. Mi već zamišljamo kako će upotpuniti naš cozy kutak u kojem ćemo provesti zimske večeri.

U ponudi su i povoljnije stolne i podne lampe te sijalice izrađene od nabranog papira u bijeloj i smeđoj boji. Bilo da ih postavite na radne stolove, stoliće ili ormariće, sigurni smo da neće proći nezamijećeno!

Sve H&M Home lampe možete pronaći ovdje.

Foto: H&M HOME

Učitati još
Zatvori