Oysho ima novu kolekciju u kojoj smo pronašli omiljene društvene igre

Oysho ima novu kolekciju u kojoj smo
pronašli omiljene društvene igre

Ove godine svoje vrijeme uglavnom provodimo kod kuće pa su nam se mnoge navike promijenile. Kad je u pitanju shopping, umjesto elegantnih poslovnih modela biramo ležerne i udobne komade u kojima provodimo većinu svog vremena. Tome su se prilagodili i modni brendovi koji sada u fokus stavljaju trenirke, tajice i pidžame te ostale loungewear komade stvorene za naudobniji boravak kod kuće. Mnogi od njih uveli su i neke novitete u svoju ponudu – recimo, na stranicama Zare Home ćete pronaći razne recepte koje možete isprobati kod kuće.

Društvene igre za zabavniji boravak kod kuće

I Zarin brend kućne i sportske odjeće Oysho ovih je dana predstavio svoje novitete stvorene za najudobniji boravak kod kuće. Osim pletenih džempera, tajica, setova trenirki, pidžama i najtoplijih zimskih čarapa, među novostima u Oysho web shopu najviše pažnje privukle su nam društvene igre s kojima će se zabaviti cijela obitelj.

Bingo, Mikado, Backgammon i Block & Block (igra vrlo slična popularnoj Jengi) igre su koje možete pronaći u ponudi ovog brenda. S obzirom da nam se bliži vrijeme darivanja, jedna od ovih raga bit će odlčan poklon pod borom. Igre su napravljene od pa će super izgledati i kao dekoracija.

Dugi zimski dani bit će definitivno zabavniji uz jednu od ovih igara čije se cijene kreću od 59,99 kn za Mikado do 499,99 kn za Bingo. Sve ih možete kupiti ovdje.

Foto: Oysho

Učitati još
Zatvori