Precool svijeće koje u zadnje vrijeme krase torte brojnih slavljenika

Precool svijeće koje u zadnje vrijeme
krase torte brojnih slavljenika

Ono što nas uvijek privuče su brendovi poput OVO Things. OVO Things je brend koji potiče iz Litve, a filozofija brenda je da stvari kreiraju ab ovo – iz početka. Iza brenda stoje tri žene, Vida, Justė i Guoda, koje se fokusiraju na izradu stvari od najfinijih prirodnih vlakana i materijala poput pamuka, kašmira, lana i pčelinjeg voska. Svaki proizvod proizveden je u ograničenim količinama, u Litvi od strane vještih lokalnih proizvođača.

Svijeće koje bi svatko poželio na svojoj rođendanskoj torti

Svijeće od pčelinjeg voska apsolutni su bestseller OVO Things brenda, a kreiraju ih stručnjaci koji taj zanat rade dugi niz godina. Izrađene su od čistog pčelinjeg voska lokalnih farmera, prirodne su i neotrovne, bez dodatnih umjetnih boja ili mirisa. S obzirom na to da su rađene od prirodnog pčelinjeg voska, on može varirati u tonu od svijetlo žute do tamnije smeđe boje. Svijeće također mogu lagano promijeniti nijansu s vremenom ili ako se drže na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

OVO Things svijeće su za razne prigode. Veće svijeće su namijenjene za romantični ugođaj, dok su manje svijeće namijenjene za rođendanske proslave. Ukoliko manje svijeće koristite kao rođendanske svijeće važno je napomenuti da da kolač ili torta ne bi trebali biti vrući i ravno iz pećnice, već bi ih trebalo pustiti da se prvo ohlade kako se svijeće nebi rastopile. U svakom slučaju, za koju god prigodu odlučite iskoristiti ove svijeće, vjerujemo da će uljepšati svaku vašu proslavu. Naručiti ih možete na OVO Things web stranici.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori