Ovih osam boja za zidove bit će trend u interijerima na jesen 2021.

Ovih osam boja za zidove bit će trend u
interijerima na jesen 2021.

Vrijeme je da izađete iz svoje zone komfora i krenete u uređenje interijera u skladu s trendovima za jesen 2021. Naime, što kod da želite promijeniti u svom domu, najbolje ćete to učiniti tako da promijenite boju na zidovima. Ako ne znate odakle krenuti najbolje je poslušati savjete stručnjaka. Dizajneri interijera za jesen i zimu koja je pred nama kao trend stavljaju neobične kombinacije boja, koje su možemo reći odvažne i misteriozne, a razbit će svaki dosadan interijer. Naravno ,ne morate odmah sve zidove pobojati u sivo, ali svakako kombinirajte razne tehnike i boje, sjaj i mat, ovisno o tome koju prostoriju uređujete. Ovih osam boja za zidove apsolutni su hit, a nadamo se da ćete među njima pronaći inspiraciju i za svoj dom.

Dark gray

Siva je posljednjih nekoliko godina veliki hit u interijerima, no često eksperimentiramo sa svjetlijim nijansama. Ipak one tamnije sjajno se mogu uklopiti u interijer, a ako se hrabro odvažite rezultati mogu biti zapanjujući. Tamno sive zidove kombinirajte s bijelima za bolji kontrastni efekt.

Barnwood Gray

Ova nijansa sive je ona koju možemo vidjeti na štagljevima i starim drvenim kućama kada je vrijeme drvetu već napravilo svoje. Izlizane od vremenskih (ne)prilika, drvene daske dobiju svjetliju boju, sivkastu pomalo sijedu. E upravo ta nijansa bit će veliki hit ove jeseni. Kombinirajte ju u svojim spavaćim sobama ili hodnicima za potpuni smirujuć efekt.

Inchyra Blue

Inchyra Blue nijansa je plavo-sive boje koja odaje pomalo romantičan dojam. Možete ju staviti u sve prostorije, a posebno dobro izgledat će u malim kupaonicama.

Intense Blue

Jedna od nijansi plave koja također u sebi ima sive tonove, savršeno će se uklopiti prostoriju u vašem domu koju ste pretvorili u homme office. Iako na prvo izgleda tamno i mračno, otvorit će prostor, a plakatom, slikom ili zanimljivim detaljem u boji na vašem zidu, stvorit ćete ugođaj mini art galerije.

Neutralni tonovi plave, sive i zelene

Svaka od ove tri boje dovoljni miješanjem s bijelom postići će svjetliju nijansu koja može biti u apsolutno svakom dijelu vašeg doma i razbijati upravo te tamnije tonove, koji su očito veliki trend. Poigrajte se kombinacijama i ne brinite, sve su to boje istog tona tako da nećete postići eklektični kontra efekt.

Black-brown

Ova boja mogla bi se dobro uklopiti u vašu spavaću sobu. Ako vam je soba mjesto za odmor i želite stvoriti svoju oazu daleko od vanjskog svijeta, pobojajte barem jedan zid u ovu boju. Dobit ćete dojam luksuznog penthousea jer se upravo ondje najčešće dizajneri smiju poigravati tamnijim bojama.

Fresh green

Svijetlo zelene nijanse idealne zu za gotovo svaku prostoriju. Unijet će mir i zen moment, a u kombinaciji s dnevnim svijetlom i lampama stvori pravi fresh osjećaj. Fresh green boju možete kombinirati s jačim tonovima poput senf žute ili koraljno crvene, za jači efekt, ako se primjerice radi o dnevnoj sobi ili kuhinji.

Intense green

Ova boja doista je za one odvažne, ali je apsolutni hit i s njom nećete pogriješiti kako god da ju upotrijebite. Ona je definitivno otkriće i favorit za nadolazeću sezonu.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori