Ovako će nakon preuređenja izgledati dubrovački hotel Bellevue

Ovako će nakon preuređenja izgledati
dubrovački hotel Bellevue

Da je Dubrovnik jedna od najpoželjnijih svjetskih destinacija već dugo nije tajna, no s promocijom hrvatskog turizma u cijelom svijetu koja se u posljednjih par godina popela na novu razinu, zaista se popeo na sve moguće popise mjesta koja jednom u životu svi moraju posjetiti. Stoga ne iznenađuje zamah kojim se ulaže u hotele duž cijele dubrovačke obale, od kojih se većina sada uzdiže u luksuzne kategorije zbog željenog profila gostiju u gradu.

Ove zime, Jadranski luksuzni hoteli nastavljaju investicijski ciklus obnova svojih hotela najviše kategorije na dubrovačkom području. Nakon Hotela Kompas i Hotela Excelsior najavljuju i rekonstrukciju Hotela Bellevue koji se zatvorio 31. listopada kako bi se tijekom zimskih mjeseci pripremio za obnovu smještajnih kapaciteta i dijela interijera hotela.

Hotel Bellevue

Smješten na vrhu stijene koja se na 30 metara visine nadvila nad zaljev Miramare, Hotel Bellevue Dubrovnik pruža jednu od zavidnih panorama dalmatinske obale. Čim zakoračite u hotel, naći ćete se u svijetu sofisticiranog, a nenametljivog luksuza i iznimne usluge što će vas nesputano uvesti u ovo putovanje. U samom centru Dubrovnika, udaljen tek 10-ak minuta ugodne ‘lungomare’ šetnje od stare gradske jezgre a ipak izoliran na svojoj stijeni, Bellevue potvrđuje svoju titulu dubrovačke oaze mira. Ako ste raspoloženi za opuštanje i želite upijati popodnevno mediteransko sunce, spustite se u podnožje stijene na prekrasnu šljunčanu plažu, odaberite svoju najdražu ležaljku i uživajte uz šum valova i miris soli na svojoj koži.

U potpunu rekonstrukciju soba i apartmana tvrtka Jadranski luksuzni hoteli uložit će nešto više od 400 tisuća kuna po sobi, što predstavlja prvu značajniju investiciju u Hotel Bellevue od njegova otvaranja 2006. godine.

Za projekt je angažiran portugalski dizajn studio Tereza Prego, specijaliziran za dizajn interijera ekskluzivnih hotela i rezidencija. Redizajnirani Hotel Bellevue bit će spreman na proljeće 2019.

Renderi: Jadranski luksuzni hoteli

Učitati još
Zatvori