Ovaj stan poslužit će nam kao inspiracija za jesensko preuređenje
Ovaj stan poslužit će nam kao inspiracija za jesensko preuređenje

Ovaj stan poslužit će nam kao
inspiracija za jesensko preuređenje

Volimo minimalizam, a više od toga prozračnost i funkcionalnost, a još kada interijeru dodamo vlastiti pečat mislim da imamo pun pogodak. Ovaj stan pravi je primjer kako kombinirati nekoliko različitih stilova, a da oni zajedno funkcioniraju bez problema. Često upravo u ovakvim interijerima pronalazimo inspiraciju kada tražimo ideje za uređenje vlastitog.

Prozračan i svijetao stan je sve što nam treba

Naravno nemamo uvijek mogućnosti imati ispred sebe ovako savršen interijer, no možemo se inspiriratii kako iz njega uzeti neke detalje koje možemo implementirati u svoje interijere. U stanu je sve jedan skladan miks novog i starog, modernog i retro, a prvo što se može primijetiti svakako su detalji koji u ovom domu podižu atmosferu. Moderan namještaj tu je da daju tu dizajnersku notu, a vječni komadi poput dobre komode ili vitrine zaokružuju cijelu priču.

Inspiracija za uređenje doma

Inspiraciju za preuređenje doma ili samo uređenje vlastitog lifestylea možete pronaći u prirodi, vašoj obitelji, umjetnosti, ali i samom prostoru u kojem živite. Ponekad su detalji ključni kako bi vaš dom postao prava oaza, a ponekad je potrebno potpuno poslušati prostor i prilagoditi mu uređenje kako bi on ispunio svoj puni potencijal. Kada poželimo biti kreativni i krenemo tražiti inspiraciju, Instagram i Pinterest najčešće su prve postaje na koje svratimo. No toliko je puno toga da se često i pogubimo, zato vam možda ovaj članak pomogne kao inspo da spremno krenete u jesensko preuređenje.

Učitati još
Zatvori