Otvoren je dugoiščekivani Hilton resort na Kvarneru i izgleda predobro

Otvoren je dugoiščekivani Hilton resort
na Kvarneru i izgleda predobro

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa uskoro napokon otvara svoja vrata. Ovaj luksuzni resort s pet zvjezdica, koji je ujedno jedna od najvećih turističkih investicija u cijeloj regiji, trenutno je u posljednjoj fazi projekta, a rezervacije prima od 27. travnja nadalje.

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Smješten na mirnoj lokaciji između Rijeke i Opatije, Hilton Costabella Resort gostima će pružiti čitav niz usluga i pogodnosti, počevši od 194 smještajne jedinice, uključujući sobe i apartmane u vilama s pogledom na more.

Holistički wellness doživljaj u Eforea Spa & Health Clubu, šest restorana i barova, privatna plaža, pogodnosti za obitelji poput Dječjeg kluba, kao i 4 dvorane za sastanke i vanjske prostore za proslave, prezentacije i događaje, samo su dijelić onoga što ovaj impresivan resort nudi. Trenutno se radi na posljednjim pripremama i završnim detaljima, poput uređivanja soba i vila te opremanja restorana i barova, kako bi sve bilo spremno za otvorenje krajem travnja.

Gosti će sigurno uživati u spomenutoj spa i wellness zoni koja se prostire na tri kata i ukupno tri tisuće četvornih metara. Uz masaže i razne tretmane lica i tijela, moći će se opuštati i u himalajskoj slanoj sobi te finskoj sauni. Tu je i fitness centar koji je jedan od najvećih i najmodernijih u regiji.

Kad je gastronomska ponuda u pitanju, valja istaknuti Nebo Restaurant & Lounge, čiju će kuhinju voditi mladi chef Deni Srdoč. Sastojci organskog uzgoja i lokalnog porijekla osnova su njegovih recepata koja će nadahnuti nove kuharske kreacije i zasigurno oduševiti goste u ovom restoranu moderne gastronomije, koji je smješten na zadnjem katu resorta s prekrasnim pogledom na Jadran, grad Opatiju i otok Cres.

Nebo upotpunjuje raznoliku ponudu hrane i pića Costabella resorta, počevši od Aure, udobnog mjesta za okupljanja i druženja smještenog u predvorju hotela; Sunca, opuštenog lounge bara za odmaranje uz bazen; Jedra, mediteranskog restorana na plaži i The Kitchena, ležernog restorana predvođenog lokalnim izvršnim kuharom, Miljenkom Kosanovićem.

Dok čekamo službeno otvorenje, u nastavku zavirite u Hilton Rijeka Costabella Resort, a sve novosti možete pratiti na službenoj web stranici.

Foto: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Učitati još
Zatvori