Nove šalice za kavu za kojima patimo

Nove šalice za kavu za kojima patimo

Ako ste imalo entuzijastični po pitanju ispijanju kave, onda sigurno imate i kolekciju najdražih šalica. I prije nego što se okrenete, na takav ste način ispunili cijelu policu u kuhinji. Ali uvijek ima mjesta za još, zar ne? Barem mi tako mislimo.

Nove Sisi, House of Style šalice za kavu

Naši najnoviji favoriti definitivno su nove šalice s potpisom Sisi, House of Style, brenda koji vibrira između Amsterdama i Ljubljane i daje dizajnerici Silvia Jerman Geelen mogućnost da pronađe inspiraciju za sve svoje proizvode. Već smo u nekoliko navrata pisali o ovom brendu, šalicama i tanjurima s natpisima koji tako lijepo mogu nadopuniti svaku postojeću kolekciju.

Tri nova dizajna u fokusu imaju ljubavne citate, koje možete posvetiti i sami sebi. Sve su šalice idealne za espresso ili manju kavu s mlijekom, a teško je odabrati najljepšu. Pastelno ružičasta s crvenim natpisom Je t’aime, crna na kojoj piše PS: still love you i bež s natpisom L’amour, daju svakome izbor najdraže. Gdje se mogu kupiti i naručiti doznajte na službenoj Sisi, House of style stranici.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori