Zara Home ima divne nove posteljine koje će unijeti dašak proljeća u vaš dom

Zara Home ima divne nove posteljine koje će
unijeti dašak proljeća u vaš dom

Prvi topliji i proljetni dani savršeni su za promjene u interijeru. Debele i konkretne tkanine i dekice polako mijenjamo prozračnim materijalima i uzorcima koji nas stavljaju u pravi proljetni mood. Brojne high street trgovine već su izbacile svoje home kolekcije s dekoracijama za dom; vaze, keramika, zavjese, stolnjaci – sve su to komadi koji mogu u sekundi transformirati vaš interijer. Zara Home jedna je od naših omiljenih go-to adresa za doista najljepše home kolekcije. Brend je još u siječnju ove godine predstavio kolekciju The Art of Living koja se temelji na boho chicu i pomalo rustikalnim trendovima. Zemljani i bež tonovi i visokokvalitetni materijali bili su u središtu te kolekcije, a u istom je tonu Zara Home nastavila predstavljati svoje novitete.

Za oko su nam zapele divne nove posteljine ili jastučići kao stvoreni za unijeti dašak proljeća u spavaću sobu. Decentnih uzoraka i prirodnih materijala, Zara Home ima dvije nove posteljine, jednu nešto skuplju, a drugu pristupačnijih cijena, koje vam donosimo u nastavku.

Zara Home posteljina u dvije verzije kao stvorene za proljeće

Vaša spavaća soba izgledat će osvježeno uz laneni poplun s cvjetnim vezom u neutralnoj nijansi bež boje i s reljefnim cvjetnim uzorkom u kombinaciji zemljanih tonova, poplun je savršen za ljubitelje interijera uređenih u boho stilu. Prednji dio popluna je 100 posto laneni, a stražnji je pamučni. Trenutno je dostupan u različitim veličinama, a zbog materijala i veza cijena iznosi 1.699,00 kuna. Uz poplun, dostupna je i jastučnica u istom uzorku, a budući da su vrlo neutralni, možete ih lako kombinirati s ukrasnim jastučićima ili plahtama drugih boja. Detaljnije ih razgledajte ovdje.

Trenutno Zara Home ima još jednu divnu posteljinu, a u istom su uzorku dostupni navlaka za poplun, gornja plahta i jastučnice. Decentan uzorak grana i sitnog cvijeća djeluje prozračno i nježno, a pasat će u svaki interijer. Bonus je činjenica da je ovaj set proizvoden uz uštedu vode zbog čega dobiva eco-friendly dimenziju koju sve više kupaca traži i cijeni. Navlaka za poplun, ovisno o veličini, iznosi između 399,00 i 659,00 kuna, a detalje o cijenama plahte i jastučnica pogledajte ovdje.

Učitati još
Zatvori