Nova IKEA kolekcija je totalni zen

Nova IKEA kolekcija je totalni zen

ikea-hjarteling-7

Poboljšanje vlastitog zdravlja i osjećaja dobrobiti, okretanje u wellness smjeru gdje se brinemo za um jednako kao i za tijelo, postalo je vruća tema posljednjih godina. S time na umu, u travnju ove godine, IKEA lansira novu ograničenu kolekciju namještaja i dodataka za dom pod nazivom Hjärtelig. Kolekciju koja nas poziva da pritisnemo pauzu u užurbanim životima koje vodimo i stvorimo oazu mira kod kuće.

ikea-hjarteling-1

Loft iz snova

Kako izgleda kolekcija kojoj je u prvom planu zen osjećaj? Za početak, vrlo smirujuće. Sastoji se od nježnih i prirodnih materijala kao što su ratan, svijetlo drvo, prozračni lan, terakota zemljane boje i puno, puno biljaka. Ideju posebno naglašava mini editorijalom koji je jednako prozračan kao i sama kolekcija.

Dizajnerica Maja Ganszyniec je sve komade dizajnirala inspirirana modernim boho utjecajima, kao i japanskim dizajnom. Rezultat je, ako nas pitate, odličan i jedva čekamo da stigne u IKEA trgovine. Na svjetskoj se razini lansira u travnju što znači da bi ubrzo mogla doći i do hrvatskog tržišta.

ikea-hjarteling-3

ikea-hjarteling-8

ikea-hjarteling-5

ikea-hjärtelig-7

ikea-hjarteling-4

ikea-hjarteling-2

ikea-hjartelig-9

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori