Nova H&M Home kolekcija vaš dom pretvorit će u urbanu džunglu

Nova H&M Home kolekcija vaš dom
pretvorit će u urbanu džunglu

S obzirom na trenutnu situaciju i proljetne dane koje ćemo provoditi najviše u izolaciji, u svoj dom možemo unijeti dašak prirode. Čišćenje, rješavanje nepotrebnih stvari i uređenje sada možemo staviti na listu prioriteta. Sada imamo dovoljno vremena pa zašto ga ne iskoristiti kako bi svoj životno/radni prostor učinili što ugodnijim. Nova H&M Home kolekcija koja obiluje decentnim zlatnim i zelenim detaljima, vaš će dom pretvoriti u urbanu džunglu.

Zeleni i zlatni detalji

Biljke u interijeru uvijek izgledaju dobro. Svaki prostor podići će na neku novu razinu. U kombinaciji s ostatkom namještaja i detalja napravit ćete si svoju zelenu oazu. Zelene i zlatne palate boja unijet će svježinu u vaš dom. Printevi lišća monstere, decentni zlatni detalji na priboru za jelo, jastučnice i posteljina koje će vas lansirati u neke zelene tropske krajeve, pravi su izbor za uređenje ovog proljeća. Pomno odabrani detalji uklopit će se u svaki životni prostor.

Priroda kao inspiracija

Zelena kao boja prirode već je neko vrijeme popularna boja za uređenje interijera. Ona na nas djeluje opuštajuće i smirujuće što je u ovim stresnim vremenima izuzetno važno. Kombinacija printeva tropskih biljaka i profinjeni zlatni detalji pravo su osvježenje u prostoru. Pogledajte kako izgleda nove nova H&M Home kolekcija i inspirirajte se.

Foto: www2.hm.com

Učitati još
Zatvori