Poželjet ćete da vam dom miriše ovako: Hrvatski brend Notes of Zagreb ima novi miris
Poželjet ćete da vam dom miriše ovako: Hrvatski brend Notes of Zagreb ima novi miris

Poželjet ćete da vam dom miriše ovako: Hrvatski brend Notes of Zagreb ima novi miris

Notes of Zagreb, renomirani hrvatski brend mirisa za dom, predstavlja Glyptotheque, jedinstvenu mirisnu kreaciju koja obogaćuje već impresivan portfelj ovog hrvatskog brenda. Ovaj miris, iako nije novitet na našem tržištu, inspiriran je gliptotekom, kulturnim naslijeđem smještenim u nekadašnji industrijski objekt kožare koji je igrao ključnu ulogu u povijesti Zagreba.

Notes of Zagreb_Glyptotheque
Notes of Zagreb

Čaroban spoj povijesti i naslijeđa pretvoren u miris za dom

Naziv Glyptotheque odaje počast povijesti kožare, čiji su korijeni postavljeni još davne 1864. godine. Objekt je postupno rastao do postizanja statusa najvećeg industrijskog pogona u Zagrebu. Unatoč tragičnom požaru 1926. godine koji je uništio veći dio objekta, kožara je prestala s radom 1938. godine. No, miris Glyptotheque nastavlja živjeti, prenoseći duh i naslijeđe tog prostora.

Pažljivo birane note

Miris je dostupan u obliku difuzora od 100, 200 i 500 mililitara te spreja za prostorije. Sastoji se od pažljivo odabranih nota koje unose jedinstvenu atmosferu u vaš dom. Gornje note mirisa, uključujući kožu, crni papar i fava tonku, stvaraju senzualnu i intrigantnu dobrodošlicu. Srednje note čine oud i benzoin, dodajući dubinu i raskoš mirisu, dok likvidambar i mošusni hrast čine stabilnu bazu, pružajući trajnost i profinjenost.

Notes of Zagreb_Glyptotheque

Magična aroma koja obogaćuje svaki prostor

Iako bi se možda moglo pretpostaviti da su note Glyptotheque namijenjene za hladnije sezone, ovaj miris je izuzetno prilagodljiv. Njegova magična aroma oživjet će vaš dom čak i tijekom toplijih mjeseci, stvarajući nezaboravne trenutke i obogaćujući svaki prostor. Sve to čini ga idealnim izborom za „signiture home scent“ tijekom cijele godine.

Notes of Zagreb s ponosom njeguje tradiciju stvaranja visokokvalitetnih mirisnih proizvoda inspiriranih ljubavlju prema Zagrebu. Glyptotheque donosi novu dimenziju u njihovom asortimanu mirisa za dom, spajajući povijest grada s jedinstvenim mirisnim doživljajem.

Notes of Zagreb_Glyptotheque

Glyptotheque možete pronaći u prodavaonicama Notes of Zagreb, smještenim u Teslinoj ulici 9 ili Skalinskoj ulici 2 u Zagrebu, ili putem službene internetske stranice. Upustite se u ovo mirisno putovanje i otkrijte zašto će Glyptotheque postati nezaobilazan dodatak svakog doma.

Učitati još
Zatvori