Norveški Northern je novi, jako cool, skandi brend

Norveški Northern je novi, jako
cool, skandi brend

northern-4

Dizajnerske uspješnice nordijskih zemalja konstantno se nižu. Štoviše, njihova moć da pokrenu goleme valove trendova diljem svijeta zaista je zapanjujuća, a sada je na tržište došao još jedan igrač kojeg nismo mogli ne primijetiti.

Norveški Northern

Brend Northern donedavno je u svojoj ponudi imao samo rasvjetu pod imenom Northern Lighting, no Sajam namještaja u Stockholmu ove je godine označio prekretnicu u njihovom djelovanju. U suradnji sa 16 dizajnera osmislili su posve novu kolekciju namještaja u skladu s uvijek aktualnim skandinavskim trendovima. Rezultat je genijalan jer ove će komade, koji kombiniraju retro i moderni skandi dizajn, apsolutno svi primijetiti – što zbog atraktivnih linija, što zbog boja.

northern-2

Jednostavno drvo ili metal, oble linije, ružičasta, siva, tamnoplava, boja terakote i smaragdno zelena određuju prvu kolekciju koja kao da je križanac između stila 60-ih i modernih skandinavskih smjernica. Jako lako možemo zamisliti sve ove komade u svojem domu – pogledajte cijelu kolekciju na službenoj stranici.

northern-3

northern-5

northern-7

northern-8

Foto: Northern

Učitati još
Zatvori