Pronašli smo najslađe pletene košare za dom
Pronašli smo najslađe pletene košare za dom

Pronašli smo najslađe
pletene košare za dom

Posljednjih nekoliko godina u uređenju interijera prevladavaju neutralni tonovi i prirodni materijali. Upravo zbog toga – što zbog praktičnosti, što zbog toga što se uklapaju u gotovo svaki interijer – sve češće viđamo pletene detalje u domu.

Pletene košare kao dekoracija

Osim što su funkcionalan i lijep detalj, košare unose dašak skandinavskog stila u svaki prostor. Dolaze u svim oblicima i toplim nijansama. Idealno se uklapaju u ormare umjesto klasičnih kutija za pospremanje odjeće. Tradicionalne teglice za omiljene sobne biljke stavite u košare za zanimljiv detalj u kutu sobe. Izvrsno se uklapaju u kupaonski interijer kao mjesto za odlaganje robe. U dnevnom boravku čine upečatljiv detalj ako u njih stavite pletene deke, ukrasne jastuke, časopise ili drva uz kamin. Kamo god ih smjestili nećete pogriješiti.

Najslađe košare za dom

Svevremenski je to detalj koji će vaš tom učiniti toplijim, a ovoga puta pronašli smo one najslađe. Košare za pohranu u obliku slonića, raka, nilskog konja i medvjedića razveselili su nas, a sigurno će i vaše najmlađe članove obitelji. Na web-stranici Next možete birati između više vrsta košara, a u ponudi imaju i pletenu košaricu za stol koja može poslužiti kao spremnik za bojice, penkale ili flomastere.

Funkcionalan detalj

Veće pletene košare imaju pamučnu unutrašnjost i poklopac, a ono što ih čini posebnim jesu detalji poput surle, ušiju ili krakova.

Funkcionalni je to detalj koji može poslužiti u kupaonici za skupljanje prljavog rublja ili čistih ručnika, u dnevnom boravku za pohranu dekica, u dječjoj sobi za spremanje igračaka. Kako god bilo, učinit će vaš životni prostor ugodnijim i vedrijim.

Foto: Next, Unsplash

Učitati još
Zatvori