Najljepša hotelska predvorja na svijetu

Najljepša hotelska predvorja na svijetu

Možda nema većeg pokazatelja kvalitete hotela od njegovog predvorja. To je, naravno, prvo što gost vidi po dolasku, a znamo koliko je važno ostaviti dobar prvi dojam. Kad je u pitanju dizajn atraktivnog, lijepo raspoređenog hotelskog predvorja, puno toga se uključuje u planiranje. I dok se neka mogu činiti mala pa ne odaju dojam kakva nas usluga u hotelu čeka, druga znaju biti toliko vrhunski uređena, da ne kažemo pretjerana, da zasjenjuju malu sobu u kojoj ćete na kraju odsjesti. U nastavku donosimo 10 najljepših predvorja hotela diljem svijeta koja su uređena sa stilom i pažnjom i u kojima je užitak zajamčen.

Bowery Hotel, New York

U predvorju ovog hotela u New Yorku osjetit ćete šarm starog svijeta. Uređenje podsjeća na film Wesa Andersona, s dotrajalim perzijskim sagovima i baršunastim foteljama u prvom planu.

Ritz Carlton, Tokio

Hotel Ritz Carlton u Tokiju može se pohvaliti jednim od najboljih pogleda na grad iz svog velikog predvorja. Naime, nalazi se na 45. katu zgrade. Gosti mogu tijekom cijelog dana uživati u živoj glazbi, a bar je glavno odredište za sve ljubitelje koktela.

Mandarin Oriental, Bangkok

Predvorje ovog hotela ima prozore od poda do stropa s prekrasnim pogledom na rijeku Chao Phraya. Povijesni lusteri nadopunjuju se s modernim dizajnom i bujnim zelenilom, a noću je cijeli prostor osvijetljen dramatičnom rasvjetom.

Claridge’s, London

Predvorje u hotelu Claridge’s je savršeno okruženje za popodnevni čaj u Londonu. Crno-bijele pločice, kamin i udobne fotelje dok pijanist svira na klaviru – treba li vam iša više?

Principe di Savoia, Milano


Obuhvaćajući romantičnu prirodu samog grada, svaki centimetar predvorja ovog hotela ispunjen je sitnim detaljima. Talijanski mramor prostire se dužinom prostora, ,a čak su i dizala ispunjena mramornim i zlatnim akcentima.

Hotel Eden, Rim

Tema biblioteke u predvorju Hotela Eden čini ga savršenim prostorom na kojem možete odmoriti od gužve na rimskim ulicama. Dok uživate u čitanju omiljene knjige, konobari će vam napraviti omiljeni koktel pa ne morate odlaziti do bara.

Plaza Athénée, Pariz

Prekrasno predvorje Plaze Athénée u Pariz nalazi se uz vanjsko dvorište hotela. Vanjski prostor ispunjen bršljanom je savršen za večeru, a tijekom zimskih mjeseci prostor se pretvara u klizalište.

Corinthia Hotel, London

Ogroman Baccarat luster krasi predvorje ovog luksuznog londonskog hotela s pet zvjezdica i prvo je što vam upada u oči kada uđete unutra.

Aman, Tokio

Smješten na vrhu tornja Otemachi, hotel Aman ima veličanstven pogled na grad kroz prozore koji se protežu od poda do stropa. Voda teče kroz cijeli prostor predvorja koje je dizajnirano tako da nalikuje japanskom vrtu.

Hyatt Regency, Cleveland

Hotel Hyatt Regency nalazi se u povijesnoj zgradi Arcade u Clevelandu, a njegovo predvorje stvarno oduzima dah. Iz predvorja imate pogled na cijelu zgradu, a stakleni strop cijeli prostor ispunjava prirodnim svjetlom.

Foto: Bowery Hotel, Ritz Carlton Tokyo, Mandarin Oriental, Claridge’s, Principe di Savoia, Hotel Eden, Plaza Athénée, Corinthia Hotel, Aman Tokyo, Hyatt Regency

Učitati još
Zatvori