Pogledajte kako je domaća kreativka i novopečena mama uredila dječju sobicu

Pogledajte kako je domaća kreativka i
novopečena mama uredila dječju sobicu

Matija koja vodi inspirativan Instagram profil luluartflower posebno nas je oduševila dječjom sobom koju je zajedno sa suprugom uredila za svoju kćer Lili. Sve je prepuno predivnih detalja od kojih svaki ima svoju priču, od košare u kojoj je ona spavala kao beba do namještaja kojeg su sami restaurirali. Sve jednostavno odiše bajkovitošću, nježnošću i ljubavlju.

Lulu Art Flower

Požežanka Matija Hiršman autorica je Instagram profila o kojem smo u nekoliko navrata pisali, a podsjetimo, za sebe kaže da voli životinje, prirodu, cvijeće, umjetnost, dobre i pozitivne ljude koji zrače. To se svakako vidi i u njenim radovima koji su toliko inspirativni da ih odmah poželimo isprobati i u svom interijeru. Ovoga puta, preuređivali su sobicu za njihovu nedavno rođenu kćer Lili, a rezultat je, malo je reći, bajkovit.

“Došlo je vrijeme da vas naša malena vila uvede u svoje rasplesano cvjetno kraljevstvo . Još uvijek je premalena da u njemu u potpunosti uživa, ali s vremenom sigurno hoće. Do tada su mama i tata ti koji u njemu uživaju dok je presvlače, kupaju i ljube do beskraja u sočne obraščiće. Dok smo gradili kuću zamišljali smo takve trenutke u toj sobi i sad kad nam se san ostvario sve nam djeluje tako nestvarno. U uređenje smo uložili puno truda jer željeli smo da naša mala duša osjeti koliko je volimo čak iako su to samo stvari, najmanje bitno za ljubav, ali opet nam je nekako važno. Gotovo sve u sobi je adaptirano, novi su samo poneki detalji za uređenje. Nama je posebno drag, a vjerujemo da će ga i Lili voljeti, oslikani zid koji je u cvjetnom motivu oslikala naša draga kuma Anita s puno ljubavi. Košara u kojoj će kad malo poraste spavati je korpa u kojoj sam ja kao beba uplovljavala u zemlju snova. Previjalište smo izradili od starog uništenog stola, policu smo skinuli s tavana i prebojali je zajedno s ormarom te stolicom i stolićem…”

Foto: @hirsch_studio

Učitati još
Zatvori