Predivne tapete za cijelu kuću s eco-friendly predznakom

Predivne tapete za cijelu kuću s
eco-friendly predznakom

Ako ste ljubitelji divnih tapeta koje daju završnu točku na “i” svakom interijeru, vjerujemo kako vam nije promaknuo instagramski profil @muralswallpaper iza kojeg stoji istoimeni brend. Murals Wallpaper u svojoj ponudi ima prekrasne tapete za sve prostorije u kući: od dnevnog boravka, preko spavaće i dječje sobe pa do ureda, blagovaonice i hodnika. Brend kaže kako im je cilj pružiti širok izbor tapeta, uzoraka i foto-pozadina kako bi one odgovarale različitim dobima i različitim stilovima. Osim klasike, u svoju ponudu uvijek uključuju i najnobije trendove, na što su izrazito ponosni. Također, osim što tapetama žele uljepšati prostor, cilj brenda Murals Wallpaper je i probuditi kreativnost kod ljudi koji borave u prostoriji.

U moru uzoraka, svatko može pronaći idealan za sebe

Svoj rad nazivaju “romansom između digitalnog i dizajna”, a tapetama se trude omogućiti ljudima da kreiraju prostor onako kako sami to žele. Dizajneri u Murals Wallpaperu svakodnevno crtaju, slikaju, skiciraju i eksperimentiraju kako bi stvorili najbolji dizajn, a svaki je pažljivo odabran i dodan u kolekciju tako da svatko može pronaći onaj idealan za sebe.

Tapete se rade po mjeri za svaki zid, a pritom se koristi najkvalitetniji papir koji ima eco-friendly predznak, a tinta je na bazi vode pa je samim time ekološkja. Sve se izrađuje po narudžbi pa na zalihi nema tapeta, što je odlično za okoliš jer time proizvodi mnogo manje otpada. Kako bi osigurali najviši standard u kvaliteti, sve tapete dolaze iz njihovog sjedišta u Liverpoolu, gdje tapete izrađuje posebno educiran tim koji brine da svaka tapeta bude maksimalno kvalitetna.

U nastavku donosimo najljepše tapete za različite prostorije, a cjelokupnu ponudu možete pogledati na njihovom web shopu.

Murals Wallpaper
Murals Wallpaper
Murals Wallpaper
Murals Wallpaper
Murals Wallpaper
Murals Wallpaper

Foto: Murals Wallpaper

Učitati još
Zatvori