Jako nam se sviđaju detalji u monokromnom domu australske blogerice

Jako nam se sviđaju detalji u
monokromnom domu australske blogerice

Trendovi u interijerima za 2019. najavili su uzbudljivu godinu pred nama. Najpopularniji stilovi za uređenje, koje već viđamo u Insta domovima krase boje, ali posebno nam se sviđaju oni koje prati monokromni stil. Crno-bijela kombinacija je dobitna baš kako u modi tako i u interijeru. Jako nam se svidio stan šarmantne Australke Jem Juthamat.

Ljubav prema estetici rezultirala je životnim prostorom u kojem bi svatko rado živio. Monokromni stil uređenja može biti hladan, ali ona je kroz detalje suptilno ubacila toplinu u svaki kutak. Kako izgleda Insta dom po ukusu blogerice, doznajte u nastavku.

Zaljubili smo se u monokromni stil

Minimalistički i skandinavski stil idu zajedno savršeno. No, dom s ograničenom paletom boja koji smo pronašli na Instagramu izdvaja se od ostalih. Monokromni stil čini ga originalnim, a topli akcenti unose u crno-bijeli stan poseban šarm. Australska blogerica svoj životni prostor pretvorila je divan dom čije fotke često viđamo na društvenim mrežama. Fuzija urbanih i prirodnih elemenata postignuta je u idealnom omjeru, a monokromni stil osvojio nas je na prvu.

Luksuzan prizvuk kroz ograničenu paletu

Lifestyle blogerica uz samo dvije boje u dom je unijela luksuzan prizvuk. Za manjak kvadrata u životnom prostoru često su krive stvari odnosno previše stvari u ormarima i na policama. U interijeru Australke to međutim, nije slučaj jer minimalističkim pristupom vodila se dok je birala svaki komad namještaja za svoj dom.

Pažnju privlači raskošno, antikno ogledalo zlatne boje koje monokromni stil podiže na novu razinu. Crno-bijela paleta jako je zahvalna jer se lako kombinira s jarkim bojama, a u sinergiji s toplim drvom pravi je hit. Jedan detalj koji često viđamo u domovima poznatih djevojaka je pampas trava. Ukrasna suha biljka izrazito je izdržljiva stoga ne čudi da je omiljen izbor za dekoraciju u mnogim interijerima.

Foto: Instagram (@juthamat_by_jem)

 

Učitati još
Zatvori