Poznati modni brend Mona otvorio je novi hotel u samom srcu Beograda

Poznati modni brend Mona otvorio je novi
hotel u samom srcu Beograda

U povijesnom dijelu Beograda, na čuvenom Dorćolu blizu Kalemegdana, Skadarlije i Dunava, a i istovremeno nedaleko od Knez Mihailove ulice i gradskih atrakcija po kojima je srpska prijestolnica poznata, prošlog je tjedna otvoren hotel Mona Plaza. Jedinstvena lokacija omogućit će gostima da osjete autentični duh donjeg Dorćola, smještenog u centru zbivanja, a ujedno izoliranog od gradske vreve.

Mona Plaza

Hotel Mona Plaza nalazi se na mjestu gdje je nekada bila prva srpska tvornica čokolade Kosta Šonda. Zgrada u kojoj se nekad pravila čokolada sada je dio hotela i dobila je novo ruho, a slatka povijest je oživljena kroz čokoladne poslastice u kojima će gosti moći svakodnevno uživati. Gostima novog beogradskog hotela, kategoriziranog s četiri zvjezdice, dostupno je 170 prostranih soba i apartmana modernog dizajna, prilagođenog potrebama suvremenih putnika. U kafiću i slastičarnici Šonda gosti mogu uživati u bogatom izboru kava i čokoladnih poslastica, Šonda bar odličan je izbor za predah tijekom dana ili večernji izlazak, dok će se u velikom restoranu gosti moći opustiti u ugodnom ambijentu i probati brojne specijalitete tradicionalne i internacionalne kuhinje. Do proljeća 2020. godine gostima će na raspolaganju biti i moderno opremljeni fitness i wellness centar.

Novi beogradski hotel predstavlja odličan izbor za organizaciju kako poslovnih događaja, tako i privatnih proslava i svečanosti. U okviru hotela nalazi se veliki multifunkcionalni banket prostor s 9 konferencijskih sala od kojih je najveća kapaciteta do 400 osoba u teatar postavci. Konferencijsko-izložbeni prostor koji se prostire na tri razine i na više od 2.000 m kvadratnih, čini ovaj hotel najvećim kongresnim centrom u starom gradu Beograda, s dostupnim parkingom i garažom na dva kata.

Foto: Hotel Mona Plaza

Učitati još
Zatvori