Modne ilustracije hrvatske umjetnice su savršena zidna dekoracija

Modne ilustracije hrvatske umjetnice su
savršena zidna dekoracija

Nedavno smo pisali o posterima i njihovoj popularnosti. Upravo su posteri, plakati i ilustracije posljednjih nekoliko godina trend kad su zidne dekoracije u pitanju, a svojim atraktivnim dizajnom podižu cijelu prostoriju u kojoj se nalaze. S obzirom da uvijek rado prenesmo kad naletimo na fora stvari koje bismo i same voljele imati u svom domu, danas vam predstavljamo ilustracije jedne hrvatske umjetnice koje ćete poželjeti imati na svom zidu.

Posteri za svaki zid

Ana-Marija Kralj je mlada umjetnica iz Svetog Martina na Muri koja već nekoliko godina djeluje pod umjetničkim imenom Merien King i bavi se dizajnom i izradom nakita, torbi i namještaja. Materijali koje koristi su mesing, inox i aluminij koje obrađuje različitim mehaničkim, toplinskim i kemijskim procesima. Jačina, jednostavnost i čvrstoća su kakakteristike metala koje ju vode kroz kreativni proces sve do estetike završnog proizvoda.

Uz sve navedeno, Ana-Marija radi i modne ilustracije koje su nas osvojile na prvu. Odlikuju ih zemljani tonovi i minimalistički dizajn, a stavljene u okvir čine savršenu zidnu dekoraciju. Dostupne su u A3 i A4 veličinama, a cijena im iznosi 19, odnosno 14 eura.

U nastavku vam donosimo nekoliko ilustracija za inspiraciju, a sve ih možete pogledati i naručiti na Etsyju.


Foto: Instagram, Etsy


Učitati još
Zatvori