Nova linija posteljine Mirjane Mikulec za najbrži makeover spavaće sobe

Nova linija posteljine Mirjane Mikulec za
najbrži makeover spavaće sobe

Uzorci i teksture materijala od kojih su dizajnirane posteljine koje birate uvelike pridonose atmosferi spavaće sobe kao i njezinoj stilskoj dimenziji.  Pored stvaranja osjećaja ugode, topline i opuštenosti, nova posteljina je detalj koji omogućava najefektniji i najbrži makeover u najintimnijoj zoni našega doma. Vođena upravo time, kao i dugogodišnjim iskustvom u dizajnu interijera, dizajnerica Mirjana Mikulec kreirala je novu liniju posteljine od ugodnog saten pamuka. Osmišljena su dva modela – romantična Meadow s nježnim i razigranim cvjetnim uzorkom i moderna Geometric, decentnog i pročišćenog dizajna. Svaka posteljina  ima dva lica s različitim varijantama uzorka, pa ćete se moći poigrati mijenjanjem i kombiniranjem njezina lica i naličja.

‘Željela sam kreirati posteljinu koja će zadovoljiti različite ukuse i stilove te prostoru donijeti kako harmoniju tako i svježinu. Ali i postići da svatko poželi usnuti i probuditi se ušuškan našim novim posteljinama. Ovo posljednje svakako mi je bio najveći izazov i nadam se da sam uspjela u tome’, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec koja preporučuje neutralne i nježne tonove u spavaćoj sobi ove sezone.

 

 

Neka nova posteljina promijeni i osvježi lice vaše spavaonice kako bi to postalo mjesto idealno za mirne snove i predivna jutra.

Posteljine s potpisom Mirjane Mikulec možete potražiti na family.hr i mirjanamikulec.com.

Foto: Ivana Niskota & family.hr

Učitati još
Zatvori