Mirisne svijeće koje su savršene za jesenske dane

Mirisne svijeće koje su
savršene za jesenske dane

Nadolazeći hladni jesenski dani mnoge će ostaviti željnima za toplim ljetom, koje je sada već daleko iza nas. Međutim, jesen u sebi nosi poseban cozy osjećaj. Hladniji dani savršeni su za gledanje filmova dok ste umotani u dekicu, a jesenski cozy moment upotpuniti će i zapaljena mirisna svijeća.

Mirisne svijeće jedan su od onih dekorativnih predmeta koji postoji za svaku priliku, odnosno za svako godišnje doma. U nastavku vam donosimo mirisne svijeće koje su savršene za jesenske dane.

Zara Home

Poetic mind mirisna svijeća skladna je kombinacija drvenastih nota, limunove korice i nježne magnolije. U sebi nosi snažne note bergamota, cvijeta badema i bijelog drva.

Zara Home

Dark Amber u sebi ima mirisne note jantara, drvo cedra i ylang-ylang. Začinske note u ovoj svijeći daju osobnost toploj mješavini sandalovine i jantara.

All Saints

Incense City pomiješana je s ključnom notom čempresa, nudi umirujući, svjež miris koji ispunjava svaku prostoriju. Tamjan čini baznu notu, nudeći blago začinjen i zadimljen miris za jedinstven i dugotrajan miris. U svijeći još možemo naći i note čempresa i cedrovine.

All Saints

Sunset Riot u sebi ima ključnu notu ružičastog papara. Citrus cvijeta naranče daje svježinu, dok donje note cedrovine upotpunjuju miris.

& other stories

Punk Bouquet u sebi sadrži note badema, mandarina i zelene jabuke koje su pomiješane s notama ciklame i tigraste orhideje. Glavna nota mirisne svijeće je aromatična vanilija.

& other stories

Drame Magnifique ova mirisna svijeća spaja senzualne note ljubičice i slatkog sljeza s bademovim i eteričnim drvetom od kašmira.

Byredo

Tree House u sebi sadrži note kedara, bambusa, sandalovine, drva guaiaca i sijeno. Također u sadrži i note prošarane mirisima začina, smirne i labdanuma.

Moel

Cozy Cappuccino je ugodan, topao i bogat miris sastavljen od tamnih zrna kave, zaslađenih s malo arome vanilije.

Motion candles

Espresso Martini u sebi sadrži snažne note espressa sjedinjene sa slatkim karamelastim notama likera od kave i vodke.

Vatovac svijeće

Čempres i smokva dio je premium kolekcije. Spoj čempresa i smokve predstavlja esenciju mediterana, a drvenaste note čempresa daju poseban jesenski duh.

Foto: Zara Home, Vatovac svijeće, Motion candles, All Saints, Moel, Byredo, & other stories, Instagram.

Učitati još
Zatvori