Španjolski brend ima odlične komade minimalističkog namještaja

Španjolski brend ima odlične komade
minimalističkog namještaja

Minimalistički stil uređenja doma prati nas već nekoliko godina. Svoju popularnost stekao je čak i među onima koji minimalizam ne prakticiraju kao ‘životnu filozofiju’. Španjolski brend u usponu Kave Home dizajnira divan minimalistički namještaj koji će se uklopiti u svaki dom. Osim upečatljivih, a opet jednostavnih komada u ponudi su i razne dekoracije koje će uljepšati kutak doma. Iako se ponekad čini da bi ovakav namještaj mogao odavati hladan dojam, Kave Home nas je uvjerio da minimalistički namještaj dom itekako može učiniti toplijim i ugodnijim mjestom za život.

Dostavljaju u Hrvatsku, a trenutno imaju i sniženja. Što sve imaju u svojim kolekcijama možete doznati ovdje. Dašak nove inspiracije i nečeg drugačijeg, što ne možemo pronaći u lokalnim dućanima uvijek su dobrodošli. U nastavku zavirite kako izgleda njihov koncept i kako su zamislili da bi se baš njihov minimalistički namještaj uklopio u najraznovrsnije interijere.

Minimalistički namještaj Kave Home

Njihov dizajn je poprilično jednostavan i nekako ‘čist’, a krase ga jasne linije i lako održivi materijali.  Svoju popularnost ubrzo su stekli pa podružnice imaju u Estoniji, Francuskoj, Italiji i Nizozemskoj. Trendi komadi dolaze i u bojama, a pronaći ćete i poneki ‘statement’ komad koji će u trenu podići dojam cijele prostorije.  Minimalistički namještaj uklapa se u gotovo svaki stil uređenja od onog klasičnog i raskošnog do rustikalnog i vintage.

Dekoracije za podizanje atmosfere

Proljeće će mnoge potaknuti na redekoriranje stana i osvježenje doma za toplije dane. Brojne zabave i okupljanja kod kuće nezamisliva su bez divnih setova za postavljanje blagovaonskog stola. Iako je većina proizvoda izrađena od drveta, pronaći će se tu i klasičnih komada s modernim pomakom. Uloga dekoracija i detalja u prostoru je upravo podizanje atmosfere i popunjavanje ‘praznina’. Kave Home ima sofisticirane komade koji će životni prostor učiniti kao onim iz časopisa.

 

Foto: Instagram (@kavehome)

 

 

Učitati još
Zatvori