Neodoljive minijaturne biljke koje ćete poželjeti imati u svom domu

Neodoljive minijaturne biljke koje ćete
poželjeti imati u svom domu

Dekoriranje prostora pomoću biljaka je trend čija popularnost već godinama ne jenjava, a ove su godine posebno poželjan detalj u interijerima. Nedavno smo pisali o tome kako svoj prostor možete učiniti punim zelenila i života, a danas vam predstavljamo malo drugačije biljke koje će vas osvojiti na prvu. Radi se o minijaturnim biljkama koje su toliko malene da stanu na prst jedne ruke, a toliko su preslatke da ćete ih odmah poželjeti u svom domu.

Iako izgledaju kao prave, ove su biljke zapravo napravljene od papira. Izrađuje ih španjolska umjetnica Raya Sader Bujana, a u ponudi možete pronaći razno bilje kojima ćete uljepšati svoj životni prostor. Ako vam svaka biljka uvene i nikako ih ne uspijevate održati na životu, papirnato bilje je idealna opcija za nadopuniti svoj prostor zelenilom.

Raya ova mala, neodoljiva umjetnička djela izrađuje pomoći skalpela i pincete, a za jednu biljku treba joj čak pet do šest tjedana. Teglice i košarice u kojima su biljke smještene također su napravljene od papira.

Osim biljaka, Raya od papira izrađuje i razne druge predmete i ukrase. Njene radove možete pratiti na njenom Instagram profilu, a ako vam se nešto svidi pa to poželite imati u svom domu, možete naručiti putem Etsyja. Mi smo u nastavku izvojili samo nekoliko biljaka koje su nas osvojile na prvu.

Foto: Raya Sader Bujana

Učitati još
Zatvori