Novi proizvod s potpisom hrvatskog dizajn studija jednostavno nas je osvojio

Novi proizvod s potpisom hrvatskog dizajn
studija jednostavno nas je osvojio

Ako pratite trendove u dizajnu interijera sigurno ste barem jednom naišli na produkt dizajn studio Regular Company iz Zagreba. Proizvodi i projekti, prvenstveno oni u suradnji s tvrtkom Artisan, osvojili su brojne prestižne međunarodne nagrade poput German Design Award, Red Dot Award, Interior Innovation Award… Komadi namještaja s njihovim potpisom osvojili su srca brojnih dizajn entuzijasta pa ćete ih pronaći u interijerima diljem svijeta. Starbucks Reserve Bar u Hollywoodu krase proizvodi s hrvatskim potpisom kao i restoran Jean Georges u Four Seasons Resortu u Dubaiju.

Studio su pokrenuli 2015. godine Ruđer Novak-Mikulić, Marinko Murgić i Tihomir Filipec uz podršku još nekoliko partnera i suradnika s kojima su surađivali na raznim projektima u proteklim godinama. Mela stolac najnoviji je proizvod kojeg su dizajnirali i osvojio nas je na prvi pogled.

Mela stolac u suradnji s tvrtkom Artisan

Kako je nastala ideja za dizajniranjem Mela stolca? Prije svega želja se javila za stvaranjem unikatnog komada, odvažnog karaktera s klasičnim štihom. Naslonjač i rukohvat izrađeni su od drveta s divnim ‘finishem’. Drveni kostur inspiriran je stolcima iz srednjeg vijeka, a uz teksturirane dijelove kontrast stilova spojio se u savršenu simbiozu.

Bezvremenski dizajn i uglađenost do najsitnijeg detalja

Danas je sve popularnije interijer oplemeniti komadima namještaja od drveta koji unose toplinu u prostor. Elegantan i skladan, Mela stolac kreiran je tako da se savršeno uklopa u dom, ured ili za neku sasvim drugu primjenu. Bezvremenski, proporcionalan i efektan komad namještaja osvojio nas je na prvi pogled. Zahvaljujući modernoj proizvodnji i tehnikama točke spajanja na rubovima uglađene su do savršenstva. Konstrukcija je sofisticirana i tanka, a Mela stolac i dalje je stabilan i izdrživ.

Nakon velikog interesa za dizajn Mela stolca dečki su lansirali cijelu liniju, Mela lounge collection koristeći se istim ‘dizajnerski jezik’ u kreativnom procesu. U njoj se nalaze stolci, fotelje i sofe u raznim dimenzijama, a sve su dostupne u šest različitih vrsta drveta s dva načina završnog ‘finisha’. Također, na raspolaganju je i cijela paleta boja tkanina i kože za naslone.

Foto: Regular Company


Učitati još
Zatvori